Pa Wow!

Možete li vjerovati da ova žena ima 59 godina? Sad je jasno zašto ju već godinama prati prepoznatljiv nadimak!

Elle Macpherson - 1 Elle Macpherson - 1 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Elle Macpherson - 2 Elle Macpherson - 1 Elle Macpherson - 2 Elle Macpherson - 3 Elle Macpherson - 3 Elle Macpherson - 2 Elle Macpherson Elle Macpherson - 14 Elle Macpherson - 13 Elle Macpherson - 12 +17 Elle Macpherson - 11 Galerija

Slavna australska manekenka Elle Macpherson objavila je fotografiju u jednodijelnom bikiniju s leđa, a onaj tko ne zna, pomislio bi da se radi o nekoj 20-godišnjakinji.

Australska manekenka Elle Macpherson objavila je svoju novu fotografiju na društvenim mrežama kojom je raspametila svoje pratitelje.

U crnom jednodijelnom bikiniju leđa je okrenula kameri te hodala pješčanom plažom u zalazak sunca, a osim stražnjice koja se isticala, do izražaja su došle njezine duge noge te leđa koja je otkrivao veliki prorez.

''Najljepše se osjećam kad sam u prirodi. Kad sam uokvirena pozadinom prirode, vjetra u kosi, sunca koje mi miluje leđa, sunčeve svjetlosti koja se slijeva. Ili kad moje lice sretne prekrasno jutarnje svjetlo'', napisala je nekoliko stihova u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacpherson)

Gledajući ovu fotografiju, mnogi bi pomislili da se radi o dvadesetogodišnjakinji, a onda uslijedi šok jer Elle ima 59 godina.

Zahvaljujući poslu i na kraju šestog desetljeća može se pohvaliti ovakvom figurom, a 90-ih je bila jedna od najpoznatijih manekenki. Poznata i pod nadimkom The Body, s Naomi Campbell, Claudijom Schiffer i Cindy Crawford osvajala je modne piste.

Osim što je mamila uzdahe svojim izgledom na modnim pistama, Macpherson je često bila na meti tabloida zbog svojega ljubavnog života. Godine 2013. udala za 52-godišnjeg poduzetnika Jeffreyja Soffera, a prema pisanju stranih medija, razveli su se 2017. godine i manekenka je iz braka izašla bogatija za 79 milijuna dolara.

Od prvog muža, 20 godina starijeg modnog fotografa Gillesa Bensimona, razvela se nakon tri godine braka. S financijerom Arpadom Bussonom dobila je dvoje djece, sinove Arpada Flynna i Aureliusa Cya.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Reiner Eugenija Tedeschi-Reiner Eugenija Tedeschi-Reiner Eugenija Tedeschi-Reiner +11 Željko Reiner sa suprugom i kćeri Celebrity Osebujna supruga poznatog HDZ-ovca u rijetkom izlasku ukrala je svu pažnju, a njihova kći mamina je kopija!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 +26 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 Celebrity Naša glumica i njezin novi partner pobjegli su u njegov rodni grad, zgodni mentor ukrao joj je srce netom nakon rastave od supruga!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene