I dalje je - the body!

Ova žena ima 58 godina, ali teško je to povjerovati poslije golišavog videa koji je objavila!

Elle Macpherson Elle Macpherson Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Elle Macpherson Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle Macpherson - 13 Elle Macpherson - 14 Elle Macpherson - 15 Elle Macpherson - 7 Elle Macpherson - 8 Elle Macpherson - 9 Elle Macpherson - 10 Elle Macpherson - 12 +7 Elle Macpherson - 1 Galerija

Elle Macpherson ugodno je iznenadila svoje obožavatelje novom objavom na Instagramu, u kojoj je pokazala svoju besprijekornu figuru.

Australska ljepotica Elle Macpherson poznata je po svojem nadimku The Body, koji je stekla tijekom svoje manekenske karijere 1980-ih.

Pogledaj i ovo Elle MacPherson (Foto: Instagram) savršena je! Rijetki vjeruju da se ova bezvremenska ljepotica približava šestom desetljeću, nadimak koji je prati još joj itekako stoji!

Svojom novom objavom na Instagramu potvrdila je činjenicu da njezino tijelo i u 59. godini izgleda besprijekorno te doslovno bez ijedne mane. 

Naime, podijelila je video u kojem pozira u vrućem izdanju. Točnije nosi dvodijelni minijaturni crni bikini koji je savršeno naglasio njezinu prezgodnu liniju, ali i mišiće koji su se isticali na području trbuha. 

"Što se tiče svjesnosti... Svaki dan se brinem za svoj um, tijelo i duh vježbom disanja i meditacijom. Moja dnevna praksa uključuje jutarnju meditaciju u trajanju od oko 25 minuta - bilo vođena ili u tišini. Pokušavam živjeti svoj život u neprestanom toku meditativne povezanosti, a ne samo u određeno vrijeme", napisala je u opisu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacpherson)

"Goriš", "Prezgodna si", "Top model", "Ljepotice", "Krasotice", "Savršena si", "Bomba", "Posebna", "Wow", "Kakvo tijelo", samo su neki od komentara oduševljenih fanova. 

Poznata manekenka inače redovito na Instagramu dijeli savjete svojim obožavateljima. Jedna je od suosnivačica i kreativnih direktorica kompanije WelleCo, koja se bavi prodajom dodataka prehrani. 

Osim što je mamila uzdahe svojim izgledom na modnim pistama, Macpherson je često bila na meti tabloida zbog svojega ljubavnog života. Godine 2013. udala za 52-godišnjeg poduzetnika Jeffreyja Soffera, a prema pisanju stranih medija, razveli su se 2017. godine i manekenka je iz braka izašla bogatija za 79 milijuna dolara.

Od prvog muža, 20 godina starijeg modnog fotografa Gillesa Bensimona, razvela se nakon tri godine braka. S financijerom Arpadom Bussonom dobila je dvoje djece, sinove Arpada Flynna i Aureliusa Cya. Kako pišu strani mediji, Elle je trenutačno u vezi sa 63-godišnjim britanskim liječnikom Andrewom Wakefieldom, koji je još u braku.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 6 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 3 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 4 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 2 +26 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 1 Celebrity Pogledajte emotivne trenutke Vatrenih s djecom nakon poraza, Modrićev sin plakao na tribinama

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Livaković - 1 Helena Livaković - 2 Helena Livaković - 3 Helena Livaković - 4 +15 Helena Matić i Dominik Livaković - 4 Celebrity Predivna supruga Dominika Livakovića plijeni pažnju svojom pojavom na tribinama u Katru, jedna stvar na njoj ovog puta je drugačija!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene