Poznata ''The Body''!

Jedna od najslavnijih svjetskih manekenki pohvalila se fotkama s ljetovanja iz Dubrovnika koji je posjetila s važnom muškom osobom!

Elle Macpherson - 1 Elle Macpherson - 1 Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Elle Macpherson - 3 Elle Macpherson - 2 Elle Macpherson Elle Macpherson - 15 Elle Macpherson - 14 Elle Macpherson - 13 Elle Macpherson - 12 Elle Macpherson - 11 Elle Macpherson - 10 Elle Macpherson - 9 +11 Elle Macpherson - 8 Galerija

Slavna australska manekenka Elle Macpherson nedavno je posjetila Dubrovnik, a na svom Instagramu otkrila je da joj je društvo pravio njen otac.

Slavna australska manekenka Elle Macpherson na svom se Instagramu pohvalila kako je nedavno bila u našem gradu Dubrovniku.

Otkrila je to videom koji je objavila i pokazala je kakav je pogled imala iz hotelske sobe u kojoj je bila smještena. U opisu objave napisala je da je Dubrovnik prekrasan grad.

Društvo joj je u Hrvatskoj pravio njen otac Peter Gow, a tata i kći zajedno su pozirali na katamaranu pa je fotografije podijelila i s pratiteljima.

''Sretan ti Dan očeva, tata. Kako smo se dobro proveli prošli mjesec u Dubrovniku!'' napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacpherson)

Inače, Elle Macpherson je jedna od najpoznatijih manekenki 90-ih. Poznata i pod nadimkom The Body, s Naomi Campbell, Claudijom Schiffer i Cindy Crawford osvajala je modne piste.

Osim što je mamila uzdahe svojim izgledom na modnim pistama, Macpherson je često bila na meti tabloida zbog svojega ljubavnog života. Godine 2013. udala za 52-godišnjeg poduzetnika Jeffreyja Soffera, a prema pisanju stranih medija, razveli su se 2017. godine i manekenka je iz braka izašla bogatija za 79 milijuna dolara.
Od prvog muža, 20 godina starijeg modnog fotografa Gillesa Bensimona, razvela se nakon tri godine braka. S financijerom Arpadom Bussonom dobila je dvoje djece, sinove Arpada Flynna i Aureliusa Cya. Kako pišu strani mediji, Elle je trenutačno u vezi sa 63-godišnjim britanskim liječnikom Andrewom Wakefieldom, koji je još u braku.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Šušelj - 3 Tara Šušelj - 5 Tara Šušelj - 4 Tara Šušelj - 2 +15 Tara Šušelj - 3 Nekad i sad Od velike karijere s grupom Karma prošlo je puno godina, a evo gdje je i kako danas izgleda njihova pjevačica!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 +26 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 4 Celebrity Lopez objavila golišavu Affleckovu fotku, a ono što skriva ispod odjeće iznenadilo je čak i njegovu bivšu koja se javila

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene