Sjećate se nje?

Od velike karijere s grupom Karma prošlo je puno godina, a evo gdje je i kako danas izgleda njihova pjevačica!

Tara Šušelj - 1 Tara Šušelj - 1 Robert Anic/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Šušelj - 3 Tara Šušelj - 5 Tara Šušelj - 4 Tara Šušelj - 2 Tara Šušelj - 3 Tara Šušelj - 6 Tara Šušelj - 7 Tara Šušelj - 2 Tara Šušelj - 4 Tara Šušelj - 1 +9 Tara Šušelj - 2 Galerija

Nekadašnja pjevačica grupe Karma Tara Šušelj nekad je žarila i palila domaćom, ali i stranom scenom, a danas živi potpuno drugačiji život.

Grupa Karma je u 2000-ima bila prava dance senzacija i njihova popularnost je sezala daleko izvan granica Hrvatske, a posebnu pažnju privlačila je atraktivna pjevačica Tara Šušelj. S hitovima koji se pjevaju i danas, poput "Noćas te ne dam nikome", "Prije nego mi haljinu svučeš", "Zemljotres", "Sedam dana" i "Amore mio" grupa Karma je početkom 2000-ih poharala domaće, ali i inozemno tržište te su svojevremeno slovili kao najunosniji hrvatski glazbeni izvozni proizvod.

Mnogi su se tada čudili popularnosti grupe izvan granica Hrvatske, a mediji su ih stopu pratili na turnejama po Sloveniji, Češkoj, Poljskoj, pa čak i dalekoj Kini. A iako već godinama ne nastupaju, grupa se sada ponovno okupila na Cro dance večeri na kojoj je u Opatiji E.T. predstavio novu pjevačicu Meri Andraković, a na bini su im se pridružili i Tara te pjevačica grupe Colonia Ivana Lovrić.

Tara je na bini zapjevala s Meri, a pjevačica je pred publiku stigla u kožnim tajicama i korzetu te kričavo narančastim štiklama.

Istrijanka Tara, čije je pravo ime Majda, s Karmom je više od deset godina na putu provodila po 300 dana godišnje, a onda je 2014. odlučila napustiti grupu.

Na scenu se ponovno vratila u rujnu 2018. godine s pop pjesmom "Lagano", nakon četverogodišnje stanke.

"Meni će Karma uvijek biti velika stvar u mojoj karijeri i dio moje ponosne prošlosti. No sada se želim isprofilirati kao samo svoja pjevačica i imati vlastiti projekt", naglasila je tada.

Otkad je napustila Karmu, Tara je s partnerom Michaelom Pavlovićem, počasnim konzulom Kraljevine Tajlanda, dobila kćer Niku i posvetila se majčinstvu.

Uz majčinstvo te glazbu, Tara uživa i u još jednoj ulozi. Onoj radijske voditeljice. S posebnim guštom u emisiji ugošćuje svoje kolege glazbenike , a ovo joj nije prvi doticaj s radijskim eterom.

A fotografije danas pokazuju da se ova pjevačica gotovo ništa nije promijenila od slavnih godina u Karmi.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 +26 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 4 Celebrity Lopez objavila golišavu Affleckovu fotku, a ono što skriva ispod odjeće iznenadilo je čak i njegovu bivšu koja se javila

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić Iva Šarić - 1 Iva Šarić Iva Šarić +25 Iva Šarić Celebrity Lijepa zaručnica Brune Petkovića s tribina je navijala za njega, a s njezina lica jedna osoba nikako nije mogla skrenuti pogled!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene