Preslatko!

Lijepa zaručnica Brune Petkovića s tribina je navijala za njega, a s njezina lica jedna osoba nikako nije mogla skrenuti pogled!

Iva Šarić Iva Šarić Luka Stanzl/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić Iva Šarić - 1 Iva Šarić Iva Šarić Iva Šarić Iva Šarić Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Iva Šarić +19 Iva Šarić Galerija

Iva Šarić snimljena je na tribinama stadiona u Rotterdamu, gdje je naša nogometna reprezentacija igrala finala Lige nacije, u kojoj ju je svladala reprezentacija Španjolske.

Naša popularna manekenka i zaručnica Brune Petkovića Iva Šarić nije propustila priliku da dođe u Rotterdam i pruži mu podršku s tribina, a povela je i njihova malenog sina Adriana.

Fotografi su lijepu Ivu i preslatkog Adriana snimili među navijačima, a maleni nije skidao pogled s njezina lica dok je ona sa smiješkom pratila igru na terenu.

Iva je po dolasku u Nizozemsku objavila niz fotografija na Instagramu, a njezine pratitelje posebno su oduševile one na kojima je glavna zvijezda dvogodišnji dječak. Utakmicu Hrvatske u polufinalu Lige nacija pratila je kod kuće, na televiziji, a tada je u svojim pričama na Instagramu proslavila i Brunin gol za pamćenje.

Inače, Bruni je Adrian prvo dijete, dok Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona.
Za Ivinu i Bruninu vezu doznalo se krajem 2020. godine, a u listopadu 2021. šuškalo se da su se zaručili.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Šuput se utegla u pripijeni i prozirni kombinezon, no pažnju su ukrala njezina stopala: "Je li se to samo meni čini ili...?"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria De Angelis s prijateljicama - 4 Victoria De Angelis s prijateljicama - 3 Victoria De Angelis s prijateljicama - 5 Victoria De Angelis s prijateljicama - 1 +11 Victoria De Angelis s prijateljicama - 6 Celebrity Pobjednica Eurosonga s prijateljicama se skinula u toples, pa jednu od njih strastveno ljubila pred svima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene