"Uh, trnci su me prošli!"

Ellu Dvornik iznenadio Senna M, objavila je snimke koje joj je poslao: "Iz čista mira..."

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Charles Pearce i Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik Ella Dvornik - 3 +19 Ella Dvornik - 2 Galerija

Ella Dvornik objavila je svoje snimke iz djetinjstva koje joj je dao Senna M.

Influencerica Ella Dvornik na svojem profilu na Instagramu objavila je svoje snimke iz djetinjstva kojima ju je iznenadio legendarni Senna M.

"Kakve sam snimke dobila danas. Hvala Senade. Iz čista mira me nazvao da je našao neke kazete od mog tate... Divne uspomene", napisala je Ella na društvenoj mreži, a u odgovoru na jedan komentar otrila je i što joj je još Senna rekao.

"Nazvao Sena M i rekao: Imam neke snimke, KAD SI BILA TI BEBA MALENA...", komentirao je jedan pratitelj, na što mu je Ella odgovorila: "Doslovno je to i rekao".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Ova treća snimka, kad te Dino zovne...uh, trnci su me prošli...", "Jao , Bože slatkoće! I njegov glas! Kralj, nema dalje!", "Bože kakav poklon!", "Neprocjenjivo", još su neki od komentara ispod objave.

Inače, zadnjih dana opet se puno pisalo o Ellinom razvodu od Charlesa Pearcea, jer se doznalo da je on tuži zbog udjela kuće u Balama u kojoj su zajedno živjeli od 2021. godine. Ella se o medijskim napisima oglasila na društvenim mrežama.

"Zamolila bih medije da prestanu prevrtati činjenice 'iz izvora' i igrati se pokvarenog telefona našim životima. Da smo se htjeli javno prepirati, to bismo radili na Instagramu. Charles je otac moje djece, ja sam majka njegove. U interesu nam je ostati u dobrim odnosima nakon ovoga. Ne pomažu nam nikako iskrivljene činjenice niti upiranje prstom tko je bolji, a tko lošiji. Ne dajemo izjave jer ih ne dajemo zbog djece koja će kasnije morati čitati gluposti po internetu. Pustite nas da se razdvojimo kao ljudi", napisala je Ella u priči koju je objavila na Instagramu.

Ella i Charles zajedno su proveli 10 godina, od čega četiri u braku, a zajedno imaju i dvije kćeri, Balie i Lumi.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tyler Christopher - 1 Tyler Christopher i Eva Longoria - 1 Tyler Christopher i Eva Longoria - 2 Tyler Christopher i Eva Longoria - 3 +5 Tyler Christopher i Eva Longoria - 4 Celebrity Preminuo glumac i bivši muž Eve Longorije, bio je zvijezda sapunica, a imao je samo 50 godina: "Potpuno smo shrvani…"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Broz - 1 Saša Broz - 2 +0 Saša Broz - 3 Zanimljivosti Pogledajte kako danas izgleda sin Josipa Broza Tita, rijetku fotografiju objavila je njegova kći!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene