Ovako stvari stoje!

Ella Dvornik se oglasila nakon vijesti da je Charles tuži, evo što poručuje o odnosu s uskoro bivšim mužem: "Pustite nas da..."

Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik i Charles Pearce Charles Pearce - 4 Charles Pearce Charles Pearce Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) +18 Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Galerija

Ella Dvornik se oglasila o odnosu sa Charlesom Pearceom i na profilu na Instagramu otkrila kako stvari među njima zapravo stoje.

Ella Dvornik se putem profila na Instagramu oglasila o odnosu sa Charlesom Pearceom od kojeg se razvodi i to nakon što se pročulo da ju je tužio zbog udjela kuće u Balama u kojoj su zajedno živjeli od 2021. godine.

"Zamolila bih medije da prestanu prevrtati činjenice 'iz izvora' i igrati se pokvarenog telefona našim životima. Da smo se htjeli javno prepirati, to bismo radili na Instagramu. Charles je otac moje djece, ja sam majka njegove. U interesu nam je ostati u dobrim odnosima nakon ovoga. Ne pomažu nam nikako iskrivljene činjenice niti upiranje prstom tko je bolji, a tko lošiji. Ne dajemo izjave jer ih ne dajemo zbog djece koja će kasnije morati čitati gluposti po internetu. Pustite nas da se razdvojimo kao ljudi", napisala je Ella u priči koju je objavila na Instagramu.

Priča o njihovu razvodu dobila je novi nastavak nakon što se pročulo da je on tuži zbog kuće koju su prije nekoliko godina zajedno kupili u istarskim Balama. Prema zemljišnim knjigama Ella je upisana kao jedina vlasnica i kuća glasi samo na nju, a sada je zabilježeno da ju je Charles tužio zbog udjela u njoj, prenijela su 24 sata.

"Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine", stoji u zabilježbi te se navodi da kuća ima 124 kvadratna metra, dvorište od 551 kvadratna metra, to jest da ukupna kvadratura kuće iznosi 675 kvadratnih metara.

Charles i Ella s kćerima su se u Bale preselili 2021. godine, zbog čega nisu krili sreću i na društvenim su se mrežama često javljali iz kuće i otkrivali koliko im je tamo lijepo.

''Kad sam se selila, mislila sam se što sam napravila i kako ću ja sad u tako malom mjestu, a onda sam skužila da smo Charles i ja stalno kod kuće, da nam je sve blizu, radimo od kuće, imamo onaj mali skuter. S njim idem na poštu, u dućan, nema gužve, nema redova, nema čekanja i toliko sam smirenija'', izjavila je Ella prije dvije godine za IN magazin.

Nakon što je potvrdila da se ona i Charles razvode, Ella se na Instagramu nedavno oglasila i o medijskim napisima koji su kružili o tome te je ukazala na neke netočne informacije.

"I dalje živimo tamo. I dalje smo službeno u braku. I nikako da čovjeku pogodite godine", rekla je tada, no čini se kako to više neće biti slučaj.

Par je zajedno proveo deset godina, od čega četiri u braku. Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, a vijest o razvodu Ella je potvrdila nakon višemjesečnih šuškanja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta - 2 Diletta Leotta - 4 Diletta Leotta - 1 Diletta Leotta - 5 +25 Diletta Leotta i Loris Karius - 5 Celebrity Najzgodnija sportska novinarka vratila formu dva mjeseca nakon poroda, ali dio sportskog kompleta ipak joj je bio malo pretijesan!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda - 3 Bridget Fonda - 2 Bridget Fonda - 1 Bridget Fonda - 4 +6 Bridget Fonda - 4 Nekad i sad Nekad vitka plavokosa ljepotica danas ne nalikuje na sebe, evo koliko se promijenila otkako se počela skrivati od svih!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene