iznenađujući odabiri!

Koje su to zvijezde napravile drastične zaokrete u karijeri i napustile crveni tepih? Nekad ste ih gledali u potpuno suprotnim ulogama!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Zvijezde koje su napustile crveni tepih - 1 Zvijezde koje su napustile crveni tepih - 2 Zvijezde koje su napustile crveni tepih - 3 Zvijezde koje su napustile crveni tepih - 4 In Magazin: Senna M - 7 Senna M Senna M - 2 +0 Senna M - 3 Galerija

Kada pomislimo na zvijezde, osobito one svjetskog sjaja, obično se sjetimo glamura i vrtoglavih iznosa koje zarađuju. No čini se da stvari nisu uvijek onakve kakvima se čine. Mnoge zvijezde koje su stekle slavu i priznanje struke odlučile su sjaj crvenog tepiha zamijeniti običnim, katkad čak iznenađujućim, poslovima. Kojim, saznajte u prilogu In magazina!

Dok brojne osobe koje se bave običnim poslovima, sanjaju o zvjezdanom životu i crvenim tepisima, neki poznati sve bi dali za anonimnost koju većina nas uzima zdravo za gotovo. Sjećate li se Vanilla Icea koji je hitom Ice Ice Baby zaradio milijune...

Pogledaj i ovo showbuzz Nerado se sjeća NEMILOSRDNI MEDIJI KRIVI su za kraj njegove karijere

Možda nakon toga nije imao nijedan hit, ali uspjeh je pronašao u nekretninskom biznisu. Kupuje i renovira kuće na Floridi i pritom zarađuje više nego što je ikad u glazbenoj industriji.

Vanillin kolega MC Hammer je '96. podnio zahtjev za bankrot i novi životni put pronašao u svećenstvu. Svjetski mediji izvještavali su kako više voli propovijedati u manjim crkvama, gdje nitko ne očekuje slavnu osobu.

Sestre blizanke možda su ostavile snažan dojam u filmskom hitu Shining, no nakon što su odbijene na upisu u Dramsku akademiju, jedna je postala odvjetnica, a druga izuzetno uspješna znanstvenica. Ovako drastični zaokreti u karijeri nisu iznimka ni na domaćoj sceni.

Senna M 90-ih je harao dance scenom, a danas je uspješni poduzetnik i obiteljski čovjek. Glazbene karijere nerado se prisjeća, a svjetla pozornice zamijenio je bučnom radionicom. Izrađuje filmsku i televizijsku opremu, a neke njegove novotarije završile su čak i u NASA-i.

Dobio je i nagradu Emmy za postignuća u inženjerstvu, znanosti i tehnologiji.

''To je Nobelova nagrada za tehnologiju i inženjerstvo. Sterotipno je reći prekrasno, divno, ali u svakom slučaju nešto što čovjek ne doživi dva puta'', rekao je. 

Nekad poznata televizijska voditeljica Aleksandra Mindoljević Drakulić danas je cijenjena klinička psihologinja i psihoterapeutkinja. Na njezinoj internetskoj stranici istaknuto je kako je 2012. obranila doktorsku disertaciju, a četiri godine kasnije postala je sveučilišni nastavnik na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Sve životne priče bivših zvijezda pogledajte u prilogu In magazina!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene