Nerado se sjeća

NEMILOSRDNI MEDIJI KRIVI su za kraj njegove karijere

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

90-ih je harao dance scenom, a danas je uspješni poduzetnik i obiteljski čovjek. Glazbene karijere nerado se prisjeća, a svojoj djeci o tim danima nikad nije govorio. Zašto se Senna M povukao s estrade te što misli o bivšim kolegama.

Umjesto osvjetljenih pozornica, bučna radionica, a umjesto mikrofona odvijač i čekić - tako danas izgleda uobičajeni radni dan nekadašnjeg kralja dance scene Senne M-a. Dok je devedesetih punio klubove i širio dance maniju, danas uživa u gotovo aninimnom životu posvećenom izradi filmske i televizijske opreme.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

'Ovo je možda, ustvari sigurno najsretniji dio moga života, osjećam se korisno, ne prodajem maglu, prodajem nešto konkretno što ljudima treba i sretan sam. Cijeli život se bavim tom magijom lijepe slike i nije bilo teško krenuti', rekao je Senad Galijašević.

Novotarije iz njegove magične radionice završile su čak i u NASA-i.

'Dobili smo jedan mail, piše NASA, ja reko vidi ovi se zovu isto ko i oni i ništa ja ne registriram, pa opet reko space flight center, pa i ovi se isto zovu, baš čudno. Kad sam vidio da to nije šala onda sam rekao može li to besplatno, odgovor je bio žao nam je, ne primamo donacije pa sam se malo s njima i šalio može kakvo grobno mjesto na Marsu, međutim sve je to tako ozbiljno da sam se smirio', rekao je Senad.

Za odustajanje od glazbene karijere prije 12 godina bili su zaslužni, tvrdi Senna, nemilosrdni mediji, ali i težak zvjezdani život.

Nekako sam se umorio od tih zadimljenih prostora, diskoteka. Ljudi su mislili da mi dolazimo s helikopterima, a mi smo tamo u nekoj svlačioni na gajbama se presvlačili.

Što je Senad otkrio pogledajte u prilogu IN magazina.



 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene