Roditelji su bijesni

Kaos ispred zagrebačkog kluba zbog koncerta srpskog repera: "Djeca su razočarano plakala, hrpa klinaca je bila očajna"

Kaos na koncertu Raste u Zagrebu Kaos na koncertu Raste u Zagrebu Facebook 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kaos na koncertu Raste u Zagrebu Koncert Raste u Zagrebu Koncert Raste u Zagrebu Stefan Đurić Rasta Stefan Đurić Rasta Stefan Đurić Rasta Stefan Đurić - Rasta - 2 Stefan Đurić - Rasta - 3 Stefan Đurić Rasta - 3 Stefan Đurić Rasta - 4 +5 Stefan Đurić Rasta - 2 Galerija

Koncert Stefana Đurića Raste u Zagrebu izazvao je kaos zbog dobne granice ulaska u klub, za koju mnogi koji su kupili karte nisu znali.

Srpski reper Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta, nastupio je u petak navečer u zagrebačkom klubu The Best, ispred kojeg je zbog koncerta nastao veliki kaos.

Naime, prema objavama na društvenim mrežama, pred ulazom je ostalo više stotina ljudi, uglavnom tinejdžera, a pomutnja je nastala jer mnogi nisu znali da je organizator koncerta zabranio ulaz mlađima od 16 godina.

Na Facebook stranici Mamin blog objavljeno je kako prilikom prodaje karata nigdje nije bila navedena određena dobna granica za ulazak u popularni jarunski klub, pa je nastala velika gužva zbog djece koja su tek na ulazu saznala da moraju imati minimalno 16 godina kako bi mogla na koncert.

"Pojedina djeca od 12 i 15 godina nisu uspjela ući u klub, usprkos čekanju od dva sata i činjenici da su bili u pratnji roditelja", piše u objavi na spomenutoj stranici.

"Bila sam ispred kluba u 21 sat, smrzavala se vani do ponoći, hrpa klinaca je bila očajna", komentirala je jedna majka, koja je dodala i kako je njezinu kći posebno šokiralo ponašanje redara koji su "šutirali klince i bili užasni".

"Djeca su vani razočarano plakala, s nestrpljenjem su čekali da vide Rastu, a na kraju su uplakani išli doma", još je jedna od istaknutih komentara.

S druge strane, bilo je i mnogih koji su se složili da je razumno zabraniti ulazak u noćni klub djeci mlađoj od 16 godina.

"Po mom mišljenju djeca od 12 godina nemaju šta radit po noćnim klubovima niti u pratnji roditelja", "U potpuno se slažem sa vlasnikom lokala.. Nemaju šta mlađi od 16 godina raditi u noćnom klubu ili bilo gdje poslije 22h bez pratnje roditelja", komentirali su.

U komentarima ispod objave navodi se i kako je pred klub došla i policija u civilu i nekoliko vozila interventne policije.

Vrata kluba otvarala su se u 22 sata. Rasta je na pozornicu izašao u jedan sat nakon ponoći, a na snimkama s koncerta s društvenih mreža vidi se da je klub, unatoč svemu, bio krcat.

@buljacema ❤️‍🩹. #rasta #fypシ #goviral #thebest ♬ original sound - ema

Autorica Maminog bloga je pokušala kontaktirati organizatore, no neuspješno jer su njen profil, tvrdi, blokirali i tako onemogućili slanje poruka ili bilo kakvu interakciju.

Iz kluba Best su se javnosti obratili putem Instagrama.

"Podsjećamo kako je The Best Venue Hall iznajmio prostor organizatoru eventa te nemamo nikakve veze s kartama", napisali su u pričama na društvenoj mreži.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Goldašić Meri Goldašić Meri Goldašić Meri Goldašić - 11 +27 Meri Goldašić - 12 Zanimljivosti Meri iz MasterChefa odgovorila je na pitanje koje sve zanima, što se događa s hranom koja ostane nakon kuhanja u showu?

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Miranda Čondić-Kadmenović Miranda Čondić-Kadmenović Miranda Čondić-Kadmenović Miranda Čondić-Kadmenović +15 Miranda Čondić-Kadmenović Celebrity Razvodi se jedna od najpoznatijih Hrvatica u Njemačkoj, tamošnji mediji pišu o nevjeri, a oglasila se i ona sama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene