kao da to više nije on!

Srpskog repera svi znaju po dredovima, no šokantna transformacija sada je sve iznenadila, a evo i koji mu je dodatni plan po tom pitanju!

Stefan Đurić Rasta Stefan Đurić Rasta Antonio Ahel/ATAImages 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stefan Đurić Rasta Stefan Đurić Rasta - 1 Stefan Đurić Rasta - 2 Stefan Đurić Rasta - 3 Stefan Đurić Rasta Stefan Đurić Rasta Rasta (Foto: PR) Stefan Đurić Rasta Stefan Đurić Rasta Stefan Đurić Rasta +19 Stefan Đurić Rasta - 1 Galerija

Stefan Đurić Rasta na šetom rođendanu kćeri Tare pokazao je svoju transformaciju koja je iznenadila njegove obožavatelje.

Srpski reper Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić proslavili su šesti rođendan kćeri Tare, a on se tamo pojavio u potpuno drugačijem izdanju od onog na koje smo navikli.

Naime, reper više nema svog zaštitnog znaka, a to su dredovi. U potpunosti ih je skratio, a kako regionalni mediji prenose sada planira na transplataciju u Tursku.

"Rasta je već mjesecima u potrazi za najboljom poliklinikom koja se bavi transplatacijom kose i napokon je uspio pronaći nešto što mu odgovara. Na zahvat planira otići u Tursku, a za to će izdvojiti 3.000 eura", otkrio je blizak izvor Rasti za Blic.rs.

Zatim je objasnio kako je Rasta od početka slave poznat po svojim dredovima.

"Prvi put ih je ošišao kad je dobio kćer Taru, a tada je to opravdao kao da želi da njemu i kćeri istodobno raste kosa. Međutim, ovaj put je situacija drugačija jer se konstantno bori sa gubitkom kose i jako mu to loše utječe na samopouzdanje".

Izvor je otkrio i kako je gubitak kose normalna pojava kod muškaraca, ali da se Rasta jednostavno ne može nositi s tom činjenicom. 

Podsjetimo, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta vjenčali su se 2016. godine, ali par se nakon brojnih sukoba odlučio razvesti.

Njihov odnos je i dalje turbulentan, a prema posljednjim izjavama, trenutno se slažu i u kontaktu su zbog kćeri Tare.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 1 +25 Žanamari Perčić - 2 Celebrity Žanamari okrenula leđa pa u ljubičastim tangicama istaknula bujnu stražnjicu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan +25 Renata Lovrinčević Buljan Celebrity Vjerovali ili ne, ova Hrvatica ima 47 godina, a prizore nje u badiću komentirala je čak i Violeta iz Boljeg života!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene