A djevojke ga obožavaju

Tko je srpski folker koji je izazvao histeriju uzvika na trećem koncertu Aleksandre Prijović? Jednom se škakljivom pjesmom posebno proslavio!

Aleksandra Prijović i MC Stojan Aleksandra Prijović i MC Stojan Vanesa Pandzic/Cropix 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i MC Stojan Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb MC Stojan - 11 MC Stojan - 12 MC Stojan - 13 MC Stojan - 14 MC Stojan - 18 +25 MC Stojan - 1 Galerija

Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, bio je prvi gost iznenađenja na trećem koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb.

Pjevač MC Stojan miljenik je mnogih žena, ne samo zbog svoga fantastičnog izgleda već i zbog brojnih hitova, ali i osebujnog stila.

Proslavio se 2005. godine s pjesmom "Bičuj me, Stojane", a prije toga objavio je još nekoliko pjesama seksualne tematike, no sve su bile i humoristične. Ostvario je i uspješne suradnje s drugim popularnim srpskim glazbenicima poput grupe Hurricane, Sandre Afrike, Ace Lukasa, pokojne Ksenije Pajčin i mnogim drugima.

Još neki od hitova koje je izbacio posljednjih godina su "Candy", "La Miami", "Šalji broj", "Šta ćeš s njim", "Alo", "Gili, gili" i mnogi drugi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

S pjevačicom Aleksandrom Prijović također ima zajednički duet "So na ranu" pa je zbog toga ona odlučila da baš on bude jedan od njezinih gostiju iznenađenja. 

Kada je izišao na pozornicu, čuli su se veseli uzvici mnogih žena koje su bile oduševljene njegovim dolaskom. Na sebi je nosio kratku crnu majicu i hlače, a do izražaja su dolazili njegovi mišići na rukama i brojne tetovaže po kojima je prepoznatljiv. 

Prije nego što je gostovao u Zagrebu, Stojan je održao vlastiti koncert u Austriji, gdje je također napunio dvoranu do posljednjeg mjesta, a svime se pohvalio na svom Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

MC Stojana na Instagramu prati 631 tisuća obožavatelja koje svakodnevno uveseljava svojim objavama vezanim za poslovni, a tu i tamo se nađu i one iz privatnog života.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 +26 Claudia Rivier - 4 Celebrity Raskošni dekolte naše bujne Slavonke pao u zaborav, ali je na domišljat način pokazala atribut kojim se isto baš voli pohvaliti!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 26 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 27 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 28 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +27 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Zanimljivosti Evo što je Prijović izvela na trećem koncertu u Areni, nije više mogla izdržati: "Ja se ispričavam, nadam se da mi ne zamjerate"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene