bit će lijepi blagdani

Severina pokazala kako je ukrasila svoj luksuzni stan, vidi se da je pazila na baš svaki detalj!

Severina Severina Matea Smolčić Senčar/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina - 7 Severina - 6 Severina - 5 Severina - 4 Severina - 3 Severina - 1 Slavko Sobin, Severina i Tihana Lazović Severina +20 Severina i Filip Miletić Galerija

Severina je na svom profilu na Instagramu pokazala kako je ukrasila stan za blagdane.

Blagdanski ugođaj stigao je u domove poznatih Hrvata, među kojima je i Severina, koja je na svom profilu na Instagramu pokazala kako je ukrasila svoj luksuzni zagrebački stan.

Ona je u priči na svom Instagramu objavila fotografiju adventskog vjenčića, dok se u pozadini vidi još nekoliko slatkih i prigodnih ukrasa koje je odabrala za ove blagdane.

Severina je ovih dana i gošća brojnih evenata, a nedavno je bila i na proslavi desete godišnjice salona za uljepšavanje čija je vlasnica krsna kuma njezina sina Aleksandra Lorena. Na fotografijama je pozirala veselo i u njezinu zagrljaju, a dobile su i brojne komplimente.

Inače, hladnije vrijeme u Hrvatskoj Severina će izbjeći odlaskom u toplije krajeve, a to će joj barem malo uspjeti za Novu godinu jer će nastupiti u Crnoj Gori u Kotoru.

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 28 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +33 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Celebrity Aleksandra Prijović rasplakala se kada je ugledala sebi posebne ljude u Areni: "Neću zaboraviti kada je poslala novac da bih ja kupila haljinu!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 +26 Claudia Rivier - 4 Celebrity Raskošni dekolte naše bujne Slavonke pao u zaborav, ali je na domišljat način pokazala atribut kojim se isto baš voli pohvaliti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene