hmm...

Mnogi su uvjereni da je Ella Dvornik riječi nove pjesme posvetila uskoro bivšem mužu: ''Goni se ti i ta tvoja k*ja, ne želim da znam za vas dvoje''

Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Charles Pearce i Ella Dvornik Ella Dvornik s mamom i bakom Ella Dvornik s mamom i bakom Danijela, Ella i Dean Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 2 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 4 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 1 +20 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 2 Galerija

Ella Dvornik na svom Allterella profilu objavila je novu pjesmu za koju njezini pratitelji misle kako je posvećena upravo Charlesu.

Influencerica Ella Dvornik u novoj pjesmi govori o nevjeri, a mnogi su uvjereni da su riječi posvećene upravo njezinom uskoro bivšem suprugu Charlesu Pearceu. 

"Još je okus na usnama/od svih tvojih govana koje sam gutala/jer sam si vjerovala da još volim te, volim te/ajde goni se, goni se ti i ta tvoja k*ja/ne želim da znam za vas dvoje. Crknite/odj***te. Ja znam/da si ti sve što ja ne trebam. Idem van/jer ulice, jer ulice, ulice zovu me",  stihovi su to iz nove Elline pjesme.

Ranije je objavila također pjesmu koja nije baš postigla uspjeh, no čini se kako će ova napraviti veliki preokret u njezinoj glazbenoj karijeri.

Inače, uskoro bivši supružnici Charles i Ella ovog ponedjeljka susreli su se na Općinskom sudu u Puli gdje su imali zakazano ročište. Po dolasku na sud fotografi su ih snimili s njihovim odvjetnicima, a nijedno od njih nije htjelo davati nikakve izjave.

Podsjetimo, Ella i Charles zajedno su proveli 10 godina, od čega četiri u braku, i dobili su dvije kćeri, Balie i Lumi.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer +10 Declan Rice i Lauren Fryer Celebrity Djevojka nogometaša našla se na meti gnjusnih komentara zbog izgleda: "On je multimilijunaš, atletski građen, a ona…"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 33 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 29 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 27 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 26 +30 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 2 Celebrity Aleksandra Prijović zbog napornog tempa završila na infuziji: "Mislila sam da neću izdržati"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene