nije mario za fotografe

Mateo Kovačić još jednom je pokazao koliki je vjernik, pogledajte gdje je snimljen za Božić!

Mateo Kovačić na božićnoj misi Mateo Kovačić na božićnoj misi Neva Zganec/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo Kovačić na božićnoj misi Mateo Kovačić na božićnoj misi Izabel i Mateo Kovačić Mateo Kovačić i Joško Gvardiol - 1 Mateo Kovačić i Joško Gvardiol - 2 Mateo Kovačić i Joško Gvardiol - 3 Mateo Kovačić i Joško Gvardiol - 4 Mateo i Izabel Kovačić - 4 Mateo i Izabel Kovačić - 5 Mateo i Izabel Kovačić - 3 +19 Mateo i Izabel Kovačić - 6 Galerija

Mateo Kovačić snimljen je na božićnoj misi na zagrebačkom Kaptolu.

Naš nogometni reprezentativac Mateo Kovačić nikada nije skrivao da je veliki vjernik, a koliko mu je vjera važna, potvrdio je i ovog Božića.

Matea su fotografi snimili na božićnoj misi na zagrebačkom Kaptolu, u bogoslužnom prostoru blaženog Alojzija Stepinca, gdje je zagrebački nadbiskup Dražen Kutleša predvodio dnevnu božićnu misu.

Mateo je pozorno pratio misu i nije mario za fotografe, a fotografije pogledajte u galeriji.

Matea je vjera spojila i sa suprugom Izabel. Njih dvoje upoznali su se kao tinejdžeri u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, gdje je on bio ministrant, a ona je pjevala u crvkenom zboru. U istoj su se crkvi 2017. godine i vjenčali.

Par zajedno ima sinčića Ivana, kojeg su dobili u listopadu 2020. godine, a obitelj je ovo ljeto iz Londona preselila u Manchester, jer je Mateo iz nogometnog kluba Chelsea prešao u Manchester City.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan i Katarina Vukadin Stjepan i Katarina Vukadin Stjepan Vukadin - 3 Stjepan Vukadin - 4 +25 Stjepan Vukadin - 5 Celebrity Stjepan iz MasterChefa uz divnu obiteljsku čestitku podijelio i sretne vijesti: "Sretan Božić od malo veće obitelji Vukadin!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević i Filip Kratofil +25 Lana Jurčević - 2 Celebrity Lana Jurčević otkrila spol svoje bebe i podijelila detalje teškog poroda: "Najbolnije i najljepše iskustvo mog života"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene