Videom je rasplakala pratitelje

Severina je pokazala s kim je provela božićnu večer, jednom muškarcu njezin se sin posebno obradovao!

Severina Severina Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina Severina Severina Severina Severina Severina i mama Ana - 3 Severina i mama Ana - 2 +18 Severina i mama Ana - 4 Galerija

Severina je na Instagramu objavila videozapis s ljudima s kojima je provela božićnu večer, snimka je rasplakala njene pratitelje.

Pjevačica Severina objavila je novi videozapis na svom Instagramu pa otkrila s kim je provela božićnu večer.

Na početku snimke Severina je upalila svijeće u stanu te prigušila svjetlo, a pokazala je i hranu i stol za kojim su blagovali.

Nakon toga, otvorila su se vrata na kojima je bio natpis ''Severina i Aleksandar'', njen sin, te blagdanski vijenac.

A ostatak videozapisa Severina je popunila snimkama svojih gostiju, mame Ane, prijatelja Davora Grgina, kolege Filipa Miletića te ostalim bliskim suradnicima koje smatra svojom obitelji i prijateljima.

''Božić je okupiti voljene, da znaju koliko su voljeni, poželjeni i da smo tu kad trebamo jedni drugima. Mi imamo Božić svaki dan...'' napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

U pozadinu videa Severina je stavila poznatu pjesmu Zdravka Čolića ''Kuća puna naroda''.

Svoje goste Severina je dočekivala na stepenicama, a posebno se obradovala svom dugogodišnjem prijatelju i suradniku Filipu Miletiću.

Njemu se razveselio i Aleksandar koji je producentu skočio u zagrljaj.

''Predivno, čuvaj ih'', ''Prekrasan video i prekrasna emocija'', ''Rasplakala si me'', ''Baš lijepo, zaista se osjeti toplina!'' pisali su pratitelji.

A neki su se pak ponadali da bi između Severine i prijatelja Filipa moglo biti i nešto više.

''Jesam li ja jedini koji bi volio da su Severina i Filip par? Do sada, on mi se čini kao jedini pravi muškarac koji bi mogao biti parirati njoj. Ima nešto dobro u njemu, isto kao u njoj (a opet snažno i svoje)'', ''Što čekate vas dvoje Severina i Filip???'', pisali su neki.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev s mamom, bratom i sestrom +26 Ana Uršula Najev i Faris Pinja Celebrity Lijepa Luce opet je viđena u društvu friško rastavljenog glazbenika, odala ih je njezina kolegica iz Kumova, a šuškanja o ljubavi su sve glasnija!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek Matija Cvek i Marija Šerifović - 2 Matija Cvek Matija Cvek - 7 +21 Matija Cvek - 3 Celebrity Matija Cvek prvi je put viđen u javnosti sa samozatajnom partnericom s kojom čeka dijete, pred znatiželjnim pogledima suzdržavali su se od dodira

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene