Pogledajte fotografije!

Matija Cvek prvi je put viđen u javnosti sa samozatajnom partnericom s kojom čeka dijete, pred znatiželjnim pogledima suzdržavali su se od dodira

Matija Cvek Matija Cvek Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek Matija Cvek i Marija Šerifović - 2 Matija Cvek Matija Cvek - 7 Matija Cvek - 3 Matija Cvek - 1 Matija Cvek Matija Cvek - 2 Matija Cvek Matija Cvek +15 Matija Cvek Galerija

Matija Cvek viđen je u javnosti prvi put s djevojkom s kojom čeka dijete, na zagrebačkoj špici držali su se vrlo suzdržano.

Naš glazbenik Matija Cvek viđen je u javnosti prvi put s djevojkom s kojom je prije nekoliko tjedana otkriveno da čeka dijete.

Golupčići su na ovog vikenda viđeni u šetnji zagrebačkom špicom, a njihove ekskluzivne fotografije podijelio je Story.

Pred brojnim građanima pjevač i njegova partnerica Miriam Cikron bili su vrlo suzdržani te se nisu držali ni za ruke, a ona je prekriženih ruku i dugim šalom trudnički trbuščić vješto sakrila.

Matija je vijest da će postati otac objavio na profilu na Instagramu, i to na poprilično originalan način. Tamo je objavio fotografiju na kojoj pozira s časopisom na kojem se vidi natpis "Trudnoća" i fotografija trudnice, čime je potvrdio sretnu vijest.

"Za glupane", napisao je uz objavu, a mnogi iznenađeni obožavatelji već su mu uputili čestitke u komentarima.

Lijepa Miriam vodi samozatajan život i o njoj se malo zna, no prije tri godine okušala se u glumačkim vodama u spotu našeg kultnog benda Divlje jagode za pjesmu "Nemam ništa protiv". Prema podacima dostupnima na LinkedInu, završila je Prehrambeno-biotehnološki fakultet, a zaslužna je i za ilustraciju novog Matijina albuma "Vile se ovdje igraju". Njezin profil na Instagramu trenutačno je zaključan, a prati je manje od tisuću ljudi.

Prije nje, Matija je bio u dugogodišnjoj vezi s glazbenicom Nikom Turković.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev s mamom, bratom i sestrom +26 Ana Uršula Najev i Faris Pinja Celebrity Lijepa Luce opet je viđena u društvu friško rastavljenog glazbenika, odala ih je njezina kolegica iz Kumova, a šuškanja o ljubavi su sve glasnija!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Ecija i Goran Belošević - 1 Ecija i Goran Belošević - 2 Ecija i Goran Belošević - 3 +25 Ecija i Goran Belošević - 4 Celebrity Naše poznate novopečene mame sa svojim tek rođenim bebama pozirale su pored ukrašenih jelki, njihovi božićni outfiti sve su raznježili!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene