Dobile su najljepše poklone

Naše poznate novopečene mame sa svojim tek rođenim bebama pozirale su pored ukrašenih jelki, njihovi božićni outfiti sve su raznježili!

Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Ecija i Goran Belošević - 1 Ecija i Goran Belošević - 2 Ecija i Goran Belošević - 3 Ecija i Goran Belošević - 4 Ecija i Goran Belošević - 5 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 +19 Fani Stipković i Fernando Hierro Galerija

Ove godine puno poznatih Hrvatica dobile su svoju prvu djecu, a evo kako su Ecija Belošević i Fani Stipković proslavile Božić sa svojom novorođenčadi.

U godini koja je na izmaku puno slavnih Hrvatica postale su majke po prvi put ili svoju obitelj proširile za jednog člana, a dvije dame koje su nedavno rodile su i Ecija Belošević i Fani Stipković.

Ove božićne blagdane njih dvije i novorođene bebe proveli su u toplim domovima, a sportska novinarka koja je Hrvatsku zamijenila dalekom Španjolskom, a sad i Meksikom, pohvalila se fotografijom ispred bora.

Ona i suprug Fernando Hierro pozirali su dok je ona držala sinčića Nicolasa. Beba je na sebi imala obučene crvenu majicu i hlačice s likom Djeda Mraza, a Fani i Fernando na svojim su glavama nosili božićne kapice.

''Sretan Božić svima'', napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

A naša voditeljica i influencerica Ecija Belošević prošlog je tjedna na svijet također donijela sina kojem su ona i suprug Goran Belošević dali ime Leo.

Uz niz fotografija pored jelke, Ecija i Goran u božićnim džemperima ljubili su bebu i nasmijani pozirali, a pratiteljima su poželjeli sve najbolje te zahvalili na onome što su oni dobili.

''Kakav poklon u našim rukama, jaoooo! Sretan Božić dragi naši. Neka vam je blagoslovljen i poseban kao nama. Pusa od Lea, Ria, Gogija i Eci'', pisalo je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić s obitelji Luka Modrić s obitelji Luka Modrić s obitelji Andrej Kramarić i supruga Mia - 1 +15 Andrej Kramarić i supruga Mia - 2 Celebrity Pogledajte kako su hrvatski sportaši i sportašice slavili Božić, netko s obitelji pokraj bora, a netko je svoju odveo u – teretanu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer - 4 Lucija Lugomer - 3 Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer +25 Lucija Lugomer Celebrity Naša najpoznatija plus size manekenka ove blagdane provodi u bolnici, ali sretnije vijesti nije mogla dobiti, stigao je mali blagoslov!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene