Ljepotica!

Tko je samozatajna Zagrepčanka s kojom Matija Cvek čeka dijete? Pojavila se u spotu našeg kultnog benda, a detalje privatnog života spretno čuva!

Matija Cvek Matija Cvek Matija Cvek/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Miriam Cikron - 4 Miriam Cikron - 1 Miriam Cikron - 5 Miriam Cikron - 3 Miriam Cikron - 2 Miriam Cikron - 6 Miriam Cikron - 8 Miriam Cikron - 7 Matija Cvek Miriam Cikron +18 Matija Cvek Galerija

Matija Cvek i Miriam Cikron u vezi su duže od godinu dana, a sada čekaju prvo dijete.

Vijest da će Matija Cvek postati otac odjeknula je domaćim medijima i iznenadila njegove obožavatelje, a mnogi se pitaju tko je djevojka koja ga je osvojila prije više od godinu dana i s kojom čeka prinovu.

Lijepa Miriam Cikron vodi samozatajan život i o njoj se malo zna, no prije tri godine okušala se u glumačkim vodama u spotu našeg kultnog benda Divlje jagode za pjesmu "Nemam ništa protiv". Prema podacima dostupnima na LinkedInu, završila je Prehrambeno-biotehnološki fakultet, a zaslužna je i za ilustraciju novog Matijina albuma "Vile se ovdje igraju". Njezin profil na Instagramu trenutačno je zaključan, a prati je 831 pratitelj.

Matija je vijest da će postati otac objavio na profilu na Instagramu, i to na poprilično originalan način. Tamo je objavio fotografiju na kojoj pozira s časopisom na kojem se vidi natpis "Trudnoća" i fotografija trudnice, čime je potvrdio sretnu vijest.

"Za glupane", napisao je uz objavu, a mnogi iznenađeni obožavatelji već su mu uputili čestitke u komentarima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Matija Cvek (@matijacvek)

Prije Miriam Matija je četiri godine proveo u vezi s pjevačicom Nikom Turković, a njihovoj je ljubavi došao kraj u srpnju prošle godine.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Jakovčić i njegova partnerica Roypim - 1 Ivan Jakovčić i njegova partnerica Roypim Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić +10 Ivan Jakovčić Celebrity Naš bivši ministar pokazao 26 godina mlađu partnericu, znaju se dugo, ali ljubav im se tek kasnije dogodila!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 15 Rita Ora - 14 Rita Ora - 12 Rita Ora - 11 +31 Rita Ora - 10 Celebrity Grudi su joj trebali sakriti cvjetovi, no plan joj nije uspio, paparazzi su uhvatili trenutak kad je pokazala baš sve!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene