''budala koči!''

Marija Šerifović o naglo prekinutom koncertu u Zenici: "Ako je vama u redu da ostanete bez prsta, noge, oka i obraza, onda izvolite!"

Marija Šerifović Marija Šerifović Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 4 Marija Šerifović - 4 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović Marija Šerifović - 3 +24 Marija Šerifović - 2 Galerija

Marija Šerifović objasnila je što se točno dogodilo na koncertu u Zenici kojeg je morala prekinuti.

Srpska pjevačica Marija Šerifović na YouTubeu je objavila video u kojem je ispričala zašto je 15 minuta ranije prekinula koncert u Zenici.

Na samom početku Marija je otkrila kako je njezin član benda Miloš prije samog izlaska na binu pao na stepenicama i polomio ruku te ima otvoreni prijelom, a onda je dodala kako su iz publike konstantno bacali petarde na binu što ju je dodatno razbijesnilo.

"Netko je bacio prvu petardu pod noge bubnjaru, onda sam zamolila da, ako imaju mozga, to ne rade. Poslije nekog vremena blizu je pukla još jedna. Onda poslije dva sata skoro grunula je još jedna točno ispod Jelene, koja je prateći vokal, i izgorio joj je kaput i kesa koja je stajala pored. Izgorio je i dio opreme. Bilo je logično da prekinem", priča Marija.

Nije željela ugrožavati ni svoj, a ni život kolega pa je odlučila prekinuti koncert ranije. Jasno joj je da nisu svi krivi, već samo pojedinci koji jednostavno nisu htjeli prestati.

"Ako je vama u redu da ostanete bez prsta, noge, oka i obraza, onda izvolite pa neka na vas bacaju petarde. Slažem se da trpi velika većina zbog kretena, ali otkad je svijeta i vijeka - budala koči. To je moje viđenje cijele situacije", ispričala je Šerifović i objasnila kako joj je zaista žao zbog svega.

O incidentu se i sama nakon svega toga dana oglasila na svom profilu na Instagramu.

"E pa evo i mene u ovoj 2024., mrtva umorna, polusmrznuta. Želim da se zna, da je bez obzira na neke čudnjikave okolnosti i pomalo nenormalne ljude meni večeras u Zenici bilo lijepo, tako da hvala vam što se došli, vidimo se ponovno nekada negdje. Živi bili, volim vas, laku noć i sretna nova godina", poručila je Marija u priči koju je objavila na profilu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 2 +25 Ella Dvornik - 3 Celebrity Ella Dvornik ispričala detalje o razvodu od Charlesa: ''Ljudi od mene očekuju da kačim po Instagramu kako se mi tučemo na dnevnom nivou...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra - 10 Priyanka Chopra - 5 Priyanka Chopra - 3 Priyanka Chopra - 4 +25 Priyanka Chopra - 7 Celebrity Paparazzi uhvatili rijetke prizore bivše Miss svijeta u kupaćem kostimu koji je istaknuo njezine prirodne obline

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene