Upozoravala je, ali...

Marija Šerifović zbog incidenta prekinula koncert, evo što ju je izbacilo iz takta: "Nađite je i je*ite joj vi mater poslije, ok?"

Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 4 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 4 Marija Šerifović Marija Šerifović Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 1 +19 Marija Šerifović - 1 Galerija

Marija Šerifović prekinula je koncert u Zenici zbog petardi koje su pojedinci bacali na pozornicu.

Srpska pjevačica Marija Šerifović za doček nove godine nastupala je u Zenici, međutim prema pisanju tamošnjih medija nije sve proteklo bez problema jer je usred nastupa izbio incident zbog kojeg je morala prekinuti koncert na kojem je bilo pedeset tisuća ljudi.

Sve je bilo dobro, čak je pala i prosidba na pozornici prije ponoći, no sve su zasjenile petarde koje su bacane pred pjevačicu. Marija je nekoliko puta upozorila pojedince da to ne rade, ali onda je odlučila skratiti pjevanje.

"Dragi, dobri ljudi, zbog kretena ćemo ovu situaciju završiti 15 minuta ranije. Ja sam sigurna da netko tko je u blizini te osobe zna tko je ona pa je nađite i jeb*te joj vi mater poslije, ok?", rekla je Marija prenosi Dnevni avaz.

O incidentu se i sama nakon svega oglasila na svom profilu na Instagramu.

"E pa evo i mene u ovoj 2024., mrtva umorna, polusmrznuta. Želim da se zna, da je bez obzira na neke čudnjikave okolnosti i pomalo nenormalne ljude meni večeras u Zenici bilo lijepo, tako da hvala vam što se došli, vidimo se ponovno nekada negdje. Živi bili, volim vas, laku noć i sretna nova godina", poručila je Marija u priči koju je objavila na profilu.

Pjevačica je nedavno iznenadila obožavatelje viješću da je postala majka, kada je za srpske medije otkrila da si je to dugo željela i da je dvije godine prolazila kroz postupak vađenja jajnih stanica, nakon čega je saznala da ima tri zdrava embrija.

"Više sam puta pokušala iznijeti trudnoću i nisam u tome uspjela, na svoju veliku žalost. Zaista ne želim javno objašnjavati zdravstvene razloge za to, ali surogat-majčinstvo je konačno bio jedini moj izbor", ispričala je za Blic.

Rekla je i kako zbog ugovora o privatnosti ne smije otkriti detalje o ocu djeteta, ali je naglasila i kako će njezin sin, kad za to dođe vrijeme, sve znati o tome. Šerifović je u dokumentima bebe navedena kao jedini roditelj.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 4 +25 Aleksandra Prijović - 5 Celebrity Aleksandra Prijović iznenadila sve novim imidžem, a u dekolte do pupka nitko nije prestao gledati!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 4 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 1 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 5 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 6 +26 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 3 Celebrity Isplivale neviđene fotke s vjenčanja Sandre Perković, raskošni detalji bili su posvuda, a mladenci su za ulazak odabrali dobro poznati hit!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene