''Najstresniji dan ikada!''

Marija Šerifović otkrila kako je protekao dugi let iz Amerike sa sinčićem, uz nju je cijelo vrijeme bila jedna važna osoba

Marija Šerifović - 4 Marija Šerifović - 4 Youtube 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 4 Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović Marija Šerifović Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 1 +20 Marija Šerifović - 3 Galerija

Marija Šerifović dovela je svog sina Maria iz daleke Amerike u Srbiju, a sad je pokazala i kako je izgledao dugi put te prvo samostalno vrijeme s bebom.

Pjevačica Marija Šerifović sa svojim se sinčićem Mariom vratila iz daleke Amerike u Srbiju, a na svom YouTube kanalu sad je i objavila videozapis s putovanja avionom.

Kako je rekla, bila je vrlo nevozna prije samog puta jer je putovala s malim djetetom. No, potpora joj je bila majka koja je s njome već neko vrijeme bila u Los Angelesu.

''Ovo je možda najstresniji dan u mom životu'', rekla je Šerifović u jednom trenutku.

No, sudeći prema onome što je objavila, let do Münchena gdje su presjeli je prošao u najboljem redu.

''Mali Mario se prvi put u životu vozi u prvoj klasi. A i ja!' rekla je pjevačica, a zatim je svojim obožavateljima pokazala i kakvu je uslugu dobila u prvoj klasi.

Kako je otkrila, mali Mario je dobro podnio let, jeo je nekoliko puta i spavao, no ona se baš i nije uspjela odmoriti.

Na zračnoj luci u Münchenu dočekao ih je njezin prijatelj Miloš s kojim su zatim letjele do Beograda. Na kraju se Marija našalila da joj dijete sada misli gdje ga je to dovela, obzirom da je u Los Angelesu bilo sunčano i toplo, za razliku od Beograda.

Podsjetimo, da je postala majka Šerifović je obznanila iznenađujućom objavom prije dva tjedna. Marija je za srpske medije otkrila da je dugo htjela biti majka i da je dvije godine prolazila kroz postupak vađenja jajnih stanica, nakon čega je saznala da ima tri zdrava embrija.

"Više sam puta pokušala iznijeti trudnoću i nisam u tome uspjela, na svoju veliku žalost. Zaista ne želim javno objašnjavati zdravstvene razloge za to, ali surogat-majčinstvo je konačno bio jedini moj izbor", ispričala je za Blic.

Rekla je i kako zbog ugovora o privatnosti ne smije otkriti detalje o ocu djeteta, ali je naglasila i kako će njezin sin, kad za to dođe vrijeme, sve znati o tome. Šerifović je u dokumentima bebe navedena kao jedini roditelj.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina +24 Severina Celebrity Severina je pokazala s kim je provela božićnu večer, jednom muškarcu njezin se sin posebno obradovao!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev s mamom, bratom i sestrom +26 Ana Uršula Najev i Faris Pinja Celebrity Lijepa Luce opet je viđena u društvu friško rastavljenog glazbenika, odala ih je njezina kolegica iz Kumova, a šuškanja o ljubavi su sve glasnija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene