On je sada najbitniji

Presretna Marija Šerifović sa sinčićem u naručju najavila da uzima pauzu od pjevanja: "Ja sam poželjela sve otkazati!"

Marija Šerifović Marija Šerifović Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović Marija Šerifović Marija Šerifović Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović Marija Šerifović - 4 +19 Marija Šerifović - 2 Galerija

Marija Šerifović objavila je video u kojem njiše svojeg sinčića u naručju i pjeva mu, a obratila se i obožavateljima.

Srpskoj glazbenoj zvijezdi i pobjednici Eurovizije Mariji Šerifović (39) ostvarila se dugo priželjkivana želja.

Pjevačica je postala majka sinčića Marija, kojeg joj je rodila surogat-majka u Los Angelesu, što je proteklog tjedna otkrila na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marija Serifovic (@serifovic)

Sada se u pričama na Instagramu prvi put obratila obožavateljima otkako je postala majka te im je tim putem zahvalila na lijepim porukama i čestitkama koje je dobila ovih dana.

Zatim se osvrnula na svoje nadolazeće koncerte u sklopu turneje koje je mislila otkazati, no ipak je odlučila da neće.

"Ja sam poželjela sve otkazati i pomaknuti za drugu godinu, ali na kraju sam odlučila da će turneje ipak biti jer želim ovu ljubav koju trenutačno osjećam podijeliti s vama", poručila je Šerifović.

"A kada sve to prođe, ja onda idem na zasluženu pauzu od pjevanja", dodala je.

Istaknula je i kako je ovo najljepši period u njezinu životu, a zatim je uzela sinčića u naručje i njišući ga zapjevala mu "The Time of My Life". 

Marija je za srpske medije otkrila da je dugo htjela biti majka i da je dvije godine prolazila kroz postupak vađenja jajnih stanica, nakon čega je saznala da ima tri zdrava embrija.

"Više sam puta pokušala iznijeti trudnoću i nisam u tome uspjela, na svoju veliku žalost. Zaista ne želim javno objašnjavati zdravstvene razloge za to, ali surogat-majčinstvo je konačno bio jedini moj izbor", ispričala je za Blic.

Rekla je i kako zbog ugovora o privatnosti ne smije otkriti detalje o ocu djeteta, ali je naglasila i kako će njezin sin, kad za to dođe vrijeme, sve znati o tome. Šerifović je u dokumentima bebe navedena kao jedini roditelj.

Pjevačica se sa sinom još nalazi u Americi, no uskoro će se vratiti u Beograd, gdje je posljednjih mjeseci pripremala svoj luksuzni stan za dolazak djeteta.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Kraljev i Jagoda Kumrić Petra Kraljev - 1 +25 Petra Kraljev - 2 Celebrity Zgodna zvijezda Kumova plijenila je poglede u izlasku, ovakvu je nemamo priliku vidjeti u seriji!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Hranjec u seriji ''Zauvijek susjedi'' Lucija Hranjec - 2 Lucija Hranjec - 12 Lucija Hranjec - 11 +15 Lucija Hranjec - 10 Nekad i sad Gledali smo je u domaćoj hit-seriji početkom 2000-ih, a onda se potpuno povukla iz javnosti, nitko ne zna gdje je danas

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene