Bilo je veselo!

Isplivale neviđene fotke s vjenčanja Sandre Perković, raskošni detalji bili su posvuda, a mladenci su za ulazak odabrali dobro poznati hit!

Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 2 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 2 Karla Rinčić/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 4 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 1 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 5 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 6 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 3 Sandra Perković Vjenčanje Sandre Perković - 9 Vjenčanje Sandre Perković - 8 Vjenčanje Sandre Perković - 7 Vjenčanje Sandre Perković - 6 +20 Vjenčanje Sandre Perković - 5 Galerija

Sandra Perković i Edis Elkasević vjenčali su se u Zagrebu, a društvene mreže preplavile su fotografije i snimke sa svadbenog slavlja.

Jedna od naših najuspješnijih atletičarki Sandra Perković vjenčala se za svog dugogodišnjeg partnera i trenera Edisa Elkasevića posljednjeg dana 2023. godine, a sada su se pojavile nove fotografije s njihova svadbenog slavlja.

Fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama pokazuju kako raskošnih detalja u jednoj zagrebačkoj galeriji u kojoj su se vjenčali nije nedostajalo, a otkriveno je i da su mladenci za dolazak pred goste odabrali hit Zlatka Pejakovića "Nećemo noćas doma".

Sandra i Edis nisu skidali osmijehe s lica, a onda je blistala u jedinstvenoj čipkastoj haljini, dok je on bio elegantan u crnom odijelu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Grupa Best (@grupabest)

Podsjećamo, Edis je bivši atletičar i Sandrin trener od 2013. godine, a upoznali su se kad je ona imala 15 godina.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 +25 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Celebrity Franka i Ćorluka Novu su dočekali daleko od Hrvatske, a u zimskim radostima posebno su uživala njihova djeca!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Sandre Perković - 9 Vjenčanje Sandre Perković - 5 Vjenčanje Sandre Perković - 4 Vjenčanje Sandre Perković - 6 +23 Vjenčanje Sandre Perković - 2 Celebrity Stigle su fotografije sa svadbenog slavlja Sandre Perković, pogledajte ekskluzivne prizore koje su fotografi uhvatili!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene