Što kažete na promjenu?

Aleksandra Prijović iznenadila sve novim imidžem, a u dekolte do pupka nitko nije prestao gledati!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 2 +19 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Galerija

Aleksandra Prijović nastupila je na dočeku Nove godine u Sava centru, gdje se pojavila s kratkom kosom i sve iznenadila.

Jedna od trenutačno najpopularnijih pjevačica ovih prostora Aleksandra Prijović za doček Nove godine nastupila je u beogradskom Sava centru, gdje se pojavila u stilu holivudske dive, ali i pokazala novi imidž.

28-godišnja Aleksandra pojavila se s kratkom kosom s kakvom je dosad još nismo vidjeli, a zablistala je u glamuroznoj haljini s dekolteom do pupka koja je savršeno naglasila njezine obline.

Kratka frizura Aleksandre Prijović mi je:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, Aleksandra je u manje od 24 sata najavila i svoj treći koncert u osječkom Gradskom vrtu jer interes ne jenjava.

''Moram prvo još jednom zahvaliti svima koji su kupili karte i ponosno najavljujem još jedan koncert u Osijeku. Vidimo se i 15. 2. Nikada iskreno ne razmišljam o tome koliko će biti dana, sada hoće li biti tri ili više, bitno je da nam bude lijepo. Naravno da što je veći broj koncerata, veći je uspjeh, ali mislim da ne treba ni pretjerivati. Mislila sam da poslije Zagreba, kada je u pitanju Hrvatska i prodaja karata, ne može luđe, ali onda se dogodio Osijek. Nitko ovo nije mogao ni pomisliti. Mogu obećati da ću dati sve od sebe da svi s koncerata odu zadovoljni. Ljubim vas sve'', poručila je Prijović svojim obožavateljima preko Extra FM-a.

I sama se nakon toga oglasila na Instagramu pa dodala:

''Tražili ste i treći koncert u Osijeku, a ja ću vam sa zadovoljstvom ispuniti želju! Hvala vam!!!!!''

Turneja od Istoka do zapada ostat će upamćena i kao najveći koncertni spektakl na ovim prostorima te zasigurno nešto što je obilježilo 2023. godinu, no sudeći prema interesu za koncerte u Osijeku, čini se kako će slično biti i u godini pred nama.

U znak zahvalnosti Aleksandra Prijović svojim je obožavateljima za kraj godine pripremila i poklon.

"Željela sam poslije ovako uspješne godine zahvaliti svojoj publici jer mi je ta ista publika i poklonila ovu najljepšu godinu, pa da im se odužim koliko mogu. Odlučili smo da iziđe jedna pjesma kao poklon publici koja voli ono što radim. Pjesma izlazi 31.12. navečer, jedva čekam da je čujete, otkrit ću vam i naziv pjesme - 'Poslednji kabare'."

Ne sumnjamo da će publika od riječi do riječi uz Aleksandru u Osijeku pjevati i nove stihove. Svima koji žele biti dio spektakla o kojem priča cijela regija ne preostaje ništa drugo nego kupiti karte, dok ih još ima, a koje su dostupne u sustavu Eventim.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 4 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 1 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 5 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 6 +26 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 3 Celebrity Isplivale neviđene fotke s vjenčanja Sandre Perković, raskošni detalji bili su posvuda, a mladenci su za ulazak odabrali dobro poznati hit!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 +25 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Celebrity Franka i Ćorluka Novu su dočekali daleko od Hrvatske, a u zimskim radostima posebno su uživala njihova djeca!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene