Koliko će ih održati?

Padaju svi rekordi! Aleksandra Prijović u manje od 24 sata najavila i treći koncert u Osijeku: ''Tražili ste, ja vam ispunjavam!''

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Igor Soban/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 30 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 29 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 31 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 25 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 16 +18 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Galerija

Aleksandra Prijović u manje od 24 sata rasprodala je i drugu večer u Osijeku pa najavila i treću, oglasila se na Instagramu.

U manje od 24 sata regionalna zvijezda Aleksandra Prijović najavila je i svoj treći koncert u osječkom Gradskom vrtu. S obzirom na ogroman interes koji ne jenjava i činjenicu kako karte nestaju u trenu, pitali smo Aleksandru koliko koncerata planira održati?

''Moram se prvo još jednom zahvaliti svima koji su kupili karte i ponosno najavljujem još jedan koncert u Osijeku. Vidimo se i 15.2. Nikada iskreno ne razmišljam o tome koliko će biti dana, sada hoće li biti tri ili više, bitno je da nam bude lijepo, naravno da što je veći broj koncerta je veći uspjeh, ali mislim da ne treba ni pretjerivati. Mislila sam da poslije Zagreba, kada je Hrvatska u pitanju i prodaja karata, ne može luđe, ali evo onda se dogodio Osijek. Nitko ovo nije mogao ni pomisliti. Mogu obećati da ću dati sve od sebe da svi s koncerata odu zadovoljni. Ljubim vas sve'', poručila je Prijović svojim obožavateljima putem EXTRA FM -a.

I sama se nakon toga oglasila na Instagramu pa dodala:

''Tražili ste i treći koncert u Osijeku, a ja ću vam sa zadovoljstvom ispuniti želju! Hvala vam!!!!!''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

 

Turneja od Istoka do zapada ostat će upamćena i kao najveći koncertni spektakl na ovim prostorima, te zasigurno nešto što je obilježilo 2023. godinu, no sudeći prema interesu za koncerte u Osijeku, čini se kako će slično biti i u godini pred nama.

A u znak zahvalnosti Aleksandra Prijović svojim je obožavateljima za kraj godine pripremila i poklon.

Željela sam poslije ovako uspješne godine zahvaliti mojoj publici, jer mi je ta ista publika i poklonila ovu najljepšu godinu, pa da im se odužim koliko mogu. Odlučili smo da izađe jedna pjesma kao poklon publici koja voli ono što radim. Pjesma izlazi 31.12. navečer, jedva čekam da je čujete, evo otkrit ću vam i naziv pjesme - Poslednji kabare.

Ne sumnjamo kako će publika od riječi do riječi uz Aleksandru u Osijeku pjevati i nove stihove. Svima koji žele biti dio spektakla o kojem priča cijela regija ne preostaje ništa drugo nego kupiti karte, dok ih još ima, a koje su dostupne putem Eventim sustava.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 8 Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 6 Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 2 Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 1 +35 Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 1 Celebrity Rodbina i prijatelji oprostili su se od Jurice Popovića, neutješna Matija iz zagrljaja nije ispuštala njegovu fotografiju...

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava nakon finala MasterChefa - 11 Proslava nakon finala MasterChefa - 10 Proslava nakon finala MasterChefa - 13 Proslava nakon finala MasterChefa - 5 +26 Proslava nakon finala MasterChefa - 8 Celebrity Evo kako su se zabavljali kandidati MasterChefa nakon finala, pobjednik je čak zaplesao i linđo, a dočekala ih je i torta!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene