Kakvi su vaši dojmovi?

Mnogima je godinama bila jedna od najljepših glumica, no promjenom imidža podijelila je i mišljenje javnosti o sebi

Megan Fox i Machine Gun Kelly - 3 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 3 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Machine Gun Kelly - 2 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 4 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 5 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 6 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 1 Megan Fox - 6 Megan Fox - 2 Megan Fox - 3 Megan Fox - 4 Megan Fox - 6 +19 Megan Fox - 7 Galerija

Megan Fox i Machine Gun Kelly privukli su pažnju svojom pojavom tijekom šetnje New Yorkom.

Američka glumica Megan Fox i njezin partner Machine Gun Kelly uhvaćeni su tijekom ležerne šetnje New Yorkom.

Megan je na sebi imala kratku crnu haljinicu na bretele s detaljima bijelih točkica, a poglede je privlačila i njezina kratka crvena perika. 

Glumica je dokazala kako joj ovakva dužina, ali i boja odlično pristaju, a tako je istaknula i svoje nebesko plave oči.

Podržavate li promjenu imidža Megan Fox?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Glomazne crne kožne cipele - odskakale su od cijele kombinacije. Reper je nosio široke sive hlače na koje je kombinirao žutu potkošulju, a par je hodao zagrljeno.

Megan je godinama mnogima bila idol, ali u posljednje vrijeme brojni njezini fanovi pomalo su razočarani jer naočigled upropaštava svoj izgled. A za sve je pomalo kriva i bolest koju ima, tjelesni dismorfni poremećaj, zbog kojeg se glumica vidi drugačije nego što stvarno izgleda o čemu je sama i javno pričala. 

Par je zajedno od 2020. godine, a prije godinu dana pristala je udati se za Machinea. Zbog glazbenika je Megan pokrenula i razvodnu parnicu od svog bivšeg supruga Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Joaquin Sosa i djevojka Bel - 12 Joaquin Sosa i djevojka Bel - 14 Joaquin Sosa i djevojka Bel - 1 Joaquin Sosa i djevojka Bel - 3 +22 Joaquin Sosa i djevojka Bel - 4 Celebrity Novi igrač Dinama na Maksimir je poveo i djevojku, a ona svoj ponos na dečkov odabir nije skrivala: ''Plava ti odlično stoji''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 5 +25 Sonja Kovač - 2 Celebrity Sonja Kovač s ljetom se pozdravila u najboljem badiću koji je ostavila za kraj, a ove seksi prizore zabilježio je njezin zaručnik!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene