Kakva je to ludnica bila!

Svi svjetski mediji danas pišu o ovom poljupcu: Najpoznatiji ljubavni par na svijetu prepustio se strastima pred stotinama milijuna ljudi!

Taylor Swift i Travis Kelce - 5 Taylor Swift i Travis Kelce - 5 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift i Travis Kelce - 5 Taylor Swift i Travis Kelce - 4 Taylor Swift i Travis Kelce - 3 Taylor Swift i Travis Kelce - 2 Taylor Swift i Travis Kelce - 1 Taylor Swift i Travis Kelce Taylor Swift i Travis Kelce Taylor Swift i Travis Kelce - 2 Taylor Swift i Travis Kelce - 4 Taylor Swift i Travis Kelce - 1 +19 Taylor Swift i Travis Kelce - 5 Galerija

Taylor Swift i Travis Kelce poljupcem su proslavili njegovu pobjedu na ovogodišnjem Super Bowlu, a o tom trenutku trenutačno pišu svi svjetski mediji.

Američka pjevačica Taylor Swift bila je zvijezda u koju su bile uprte oči stotine milijuna gledatelja ovogodišnjeg Super Bowla na kojem je slavio njezin dečko Travis Kelce sa svojim Kansas City Chiefsima.

34-godišnja Taylor napeto je pratila utakmicu u svečanoj loži i navijala za 34-godišnjeg Travisa u društvu članova njegove obitelji i svojih prijateljica, a nakon što je postalo jasno da je njegov tim pobijedio, pohitala je na teren gdje ga je ljubila i grlila.

Pogledaji ovo Taylor Swift Zanimljivosti Ljubimice Taylor Swift bogatije su od njezina dečka nogometaša, evo čime su si priskrbile milijunsko bogatstvo!

Uoči Super Bowla nagađalo se hoće li u slučaju pobjede Travis zaprositi Taylor pred svima i ispisati povijest tog kultnog sportskog događanja, što se nije dogodilo, ali to nije spriječilo obožavatelje da bruje o njihovu romantičnom poljupcu.

Pogledaji ovo Taylor Swift Celebrity Ova žena srušila je internet nakon što je njezina objava u samo pet minuta skupila više od 2,2 milijuna lajkova!

Taylor je dan prije nastupila u Tokiju u sklopu svoje svjetske turneje, no ukrcala se na privatni avion i čak je ni razlika od 17 sati nije spriječila da stigne u Las Vegas prije početka spektakla. Veleposlanstvo Japana u SAD-u čak je objavilo službenu izjavu u kojoj je uvjeravalo obožavatelje da će pjevačica uspjeti doći na utakmicu na vrijeme.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Dotjerani Bloom zasjenio je mamu Maju na njezinu nastupu, pogledajte i kako ju je doveo do pozornice!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Paris Jackson - 1 Paris Jackson - 6 Paris Jackson - 5 Paris Jackson - 2 +31 Paris Jackson - 3 Nekad i sad Kao djevojčica morala se skrivati ispod bizarnih maski, a danas je odrasla u ljepoticu za kojom se svi okreću gdje god da se pojavi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene