obara sve rekorde!

Ova žena srušila je internet nakon što je njezina objava u samo pet minuta skupila više od 2,2 milijuna lajkova!

Taylor Swift Taylor Swift Profimedia 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift - 3 Taylor Swift - 1 Taylor Swift Taylor Swift Taylor Swift Taylor Swift Taylor Swift Taylor Swift Taylor Swift Taylor Swift +25 Taylor Swift Galerija

Taylor Swift svoju je trenutnu svjetsku popularnost podigla na novi level osvojivši svoj 4. Grammy za album godine, ali i najavom novog albuma za dva mjeseca.

Ovogodišnja dodjela nagrada Grammy ostat će u pamćenju jer je na njoj dobitnica i gošća bila Taylor Swift, trenutno najpopularnija izvođačica u svijetu, ali ne zbog svoje glazbe već zbog veze s igračem američkog nogometa Travisom Kelceom.

Pogledaji ovo Taylor Swift Celebrity Taylor Swift ispisala je povijest i postala prva osoba koja je osvojila 4 nagrade Grammy za najbolji album!

Albumom ''Midnights'' Swift je po četvrti put osvojila Grammy za album godine i tako nadmašila legende Franka Sinatru, Paula Simona i Stevieja Wondera, koji su tu nagradu osvojili po tri puta.

A dok je držala govor zahvale na bini, Taylor je svoje fanove ostavila u transu najavom da već kroz dva mjeseca izdaje svoj novi album.

Nakon što je primila Grammy, pjevačica se zahvalila te rekla da za sve ima jedno iznenađenje.

''Želim se zahvaliti obožavateljima tako što ću vam reći tajnu koju sam skrivala od vas zadnje dvije godine, a to je da moj potpuno novi album izlazi 19. travnja.''

''Zove se The Tortured Poet's Department. Odmah nakon silaska s bine objavit ću i njegovu naslovnicu'', rekla je te to i učinila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Swift je započela svoj govor rekavši da je to njezina 13. nagrada - broj koji smatra sretnim.

''Ovo je moj 13. Grammy. Što je moj sretan broj. Ne znam jesam li vam to ikada rekla'', nastavila je kroz šalu jer je ta činjenica svima poznata.

''Želim zahvaliti članovima diskografske akademije što su glasali na ovaj način, ali znam da je način na koji je glasala diskografska akademija izravan odraz strasti obožavatelja.''

A njena objava u nekoliko sati prikupila je već skoro 10 milijuna lajkova, s tim da ih je u samo prvih pet minuta bilo više od 2,2 milijuna. 

Pogledaji ovo Taylor Swift Zanimljivosti Ljubimice Taylor Swift bogatije su od njezina dečka nogometaša, evo čime su si priskrbile milijunsko bogatstvo!

Inače, posljednjih nekoliko tjedana svijet je, na već pomalo bizaran način, lud za Taylor i njenim novim partnerom Travisom Kelceom, igračem Kansas City Chiefsa. 

Taylorini obožavatelji, popularni zvani "swiftiesi" čak su Travisu uputili javnu molbu da zaprosi Taylor i to na ovogodišnjem Super Bowlu. Taj se sportski događaj prošle godine u Las Vegasu pratilo oko 170 milijuna ljudi, a zahvaljujući swiftiesima, očekuje se da će ove godine ta brojka biti srušena.

A njezini pratitelji na društvenim se mrežama nadaju da će Travis kleknuti pred Taylor ako njegova momčad pobijedi protiv San Francisco 49ersa.

"Bio bi to bajkovit završetak bajkovite sezone ako Travis osvoji Super Bowl i zatim zaprosi Taylor. Hajde Travise, samo učini to", "Tko će se još uključuiti zbog prosidbe nakon utakmice?", komentirali su ljudi.

Pratite li vi novosti oko veze Taylor i Travisa?

  • Da, obožavam ih!
  • Ne, ne razumijem toliku pompu oko njih

Ukupno glasova:

Prve glasine o njihovoj vezi krenule su u rujnu 2023. kad je Taylor viđena na jednoj njegovoj utakmici. Nakon što je posjetila još nekoliko utakmica sa svojim slavnim prijateljima, Taylor i Travis su sljedećeg mjeseca objavili vijest o svojoj vezi kada su fotografirani kako se drže za ruke u New Yorku, a sve ostalo je povijest ove moderne ljubavne bajke.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Adelaide Cottage - 3 Adelaide Cottage - 1 Adelaide Cottage - 2 Kate Middleton - 2 +25 Kate Middleton - 4 Zanimljivosti Evo kako izgleda kuća u kojoj se oporavlja Kate Middleton, mnogi misle da za njezino trenutačno stanje i nije najbolje mjesto!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky - 5 Elsa Pataky i Chris Hemsworth Elsa Pataky i Chris Hemsworth Elsa Pataky i Chris Hemsworth +25 Elsa Pataky - 4 Celebrity Ovom tijelu nije odolio ni njezin pet godina mlađi muž, šuškalo se da imaju problema, ali nove paparazzo fotke govore drugu priču

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene