"Bio bi to kultni trenutak"

Hoće li na sportskom spektaklu pasti prosidba Taylor Swift? Svi mole njezinog dragog da klekne ispred 170 milijuna ljudi!

Taylor Swift i Travis Kelce Taylor Swift i Travis Kelce Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift i Travis Kelce - 6 Taylor Swift i Travis Kelce - 5 Taylor Swift i Travis Kelce - 1 Taylor Swift i Travis Kelce - 2 Taylor Swift i Travis Kelce - 4 Taylor Swift i Travis Kelce - 7 Taylor Swift i Travis Kelce - 8 Taylor Swift Taylor Swift - 2 Taylor Swift - 3 +19 Taylor Swift - 4 Galerija

Dok se približava ovogodišnje izdanje Super Bowla, šire se glasine da bi Travis Kelce mogao zaprositi Taylor Swift ako njegova momčad pobijedi.

Američka pjevačica Taylor Swift i njezin dečko, igrač američkog nogometa, Travis Kelce svoje obožavatelje bacaju u trans i najmanjim potezom koji izvedu, a ništa drugačije nije bilo ni kada su viđeni s identičnim narukvicama.

Taylorini obožavatelji, popularni zvani "swiftiesi" nakon toga su Travisu uputili javnu molbu da zaprosi Taylor i to na ovogodišnjem Super Bowlu. Taj se sportski događaj prošle godine u Las Vegasu pratilo oko 170 milijuna ljudi, a zahvaljujući swiftiesima, očekuje se da će ove godine ta brojka biti srušena.

A njezini pratitelji na društvenim se mrežama nadaju da će Travis koji igra za Kansas City Chiefse, kleknuti ako njegova momčad pobijedi protiv San Francisco 49ersa

"Bio bi to bajkovit završetak bajkovite sezone ako Travis osvoji Super Bowl i zatim zaprosi Taylor. Hajde Travise, samo učini to", "Tko će se još uključuiti zbog prosidbe nakon utakmice?", komentirali su ljudi.

Pogledaji ovo Taylor Swift Zanimljivosti Ljubimice Taylor Swift bogatije su od njezina dečka nogometaša, evo čime su si priskrbile milijunsko bogatstvo!

Taylor bi inače trebala nastupiti u Tokiju, samo dan prije Super Bowla, ali će se ukrcati na privatni avion i iskoristiti vremensku razliku od 17 sati da stigne u Las Vegas dosta prije početka spektakla. Veleposlanstvo Japana u SAD-u čak je objavilo službenu izjavu u kojoj uvjerava obožavatelje da će pjevačica uspjeti doći na utakmicu na vrijeme.

Hoće li Travis stvarno zaprositi Taylor na Super Bowlu?

  • Ne, njemu je sada na pameti samo utakmica.
  • Ja mislim da hoće!
  • Tko su Taylor Swift i Travis Kelce?

Ukupno glasova:

Nagađanja o prosidbi dosegla su vrhunac prošlog tjedna nakon što je otkriveno da je Travis naručio identične narukvice optočene dijamantima s inicijalima TNT (Taylor 'n' Travis). Taylor je fotografirana noseći svoju dok je grlila Travisa nakon što je njegov tim prošle nedjelje osigurao svoje mjesto u najvećem američkom sportskom finalu.

Pogledaji ovo Taylor Swift Celebrity Isplivali dosad nepoznati detalji iz života Taylor Swift prije slave, javila se osoba iz njene prošlosti: "Ljudi su je zato mrzili..."

"Brojke gledanosti rasle su cijele godine zahvaljujući swiftiesima koji su se uključivali u prijenose utakmica kako bi vidjeli Taylor na tribinama. Očekujemo da će rekordi Super Bowla biti srušeni zbog 'Taylor efekta'. Prosidba bi bila šlag na torti i postala bi kultni trenutak Super Bowla", izjavio je izvor iz NFL-a za Daily Mail.

Časopis Sports Illustrated čak je objavio izdanje Super Bowla s karikaturom para kako napušta jednu od poznatih kapelica za vjenčanje u Las Vegasu na naslovnici.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila +34 Andrej Plenković na Interliberu - 2 Celebrity Andrej Plenković stigao na misu s najdražom pratnjom, pogledajte preslatki obiteljski trenutak koji su zabilježili fotografi

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro - 3 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 +25 Fani Stipković - 5 Celebrity Fani Stipković pokazala prve rezultate povratka u formu nakon poroda, pohvalila se da na tome marljivo radi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene