Ne gubi vrijeme

Fani Stipković pokazala prve rezultate povratka u formu nakon poroda, pohvalila se da na tome marljivo radi

Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro - 3 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 5 Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 1 Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 2 Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 1 +19 Fani Stipković Galerija

Fani Stipković pokazala je svojim pratitteljima na Instagramu kako se vraća formu nekoliko mjeseci nakon poroda.

Naša sportska novinarka Fani Stipković prije nekoliko je mjeseci postala majka dječaka kojeg je dobila s umirovljenim nogometašom Fernandom Hierrom, a sada marljivo radi na vraćanju forme što je pokazala na svom profilu na Instagramu.

"Povratak u formu nakon trudnoće", napisala je Fani uz fotografiju koju je podijelila sa svojim pratiteljima u priči, a na kojoj pozira u ružičastom kompletu tajica i uskog topića u kojem je njezin bujni dekolte došao do izražaja.

Fani je rodila krajem listopada prošle godine, a ona i Fernando sina su nazvali Nicolas. Prije toga, vjenčali su se u rujnu na intimnoj ceremoniji. Par je svoju vezu ispočetka skrivao do javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, nakon čega su potvrdili da su par.

Pogledaji ovo Fani Stipković i Fernando Hierro Celebrity Fani Stipković u 42. godini postala majka, ona i Fernando Hierro uživaju u prvim trenucima s prinovom

U njihovu obitelj uskoro stiže i nova prinova jer Fernandov sin Alvaro iz prvog braka i njegova djevojka čekaju dijete, što su ovih dana prenijeli strani mediji. Osim Alvara, Fernando ima i kćer Claudiju, a dobio je u braku sa Sonijom Ruiz s kojom se 2019. razveo nakon 28 godina.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila +34 Andrej Plenković na Interliberu - 2 Celebrity Andrej Plenković stigao na misu s najdražom pratnjom, pogledajte preslatki obiteljski trenutak koji su zabilježili fotografi

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Mattson - 4 Robin Mattson - 5 Robin Mattson - 3 Robin Mattson - 2 +7 Robin Mattson - 3 Nekad i sad Pamtimo je kao plavušu spletkarošicu iz legendarne "Sante Barbare", na filmu se skinula sa samo 15 godina, a evo kako danas izgleda i što radi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene