U prvim redovima

Andrej Plenković stigao na misu s najdražom pratnjom, pogledajte preslatki obiteljski trenutak koji su zabilježili fotografi

Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila Igor Soban/Pixsell 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković na Interliberu - 2 Andrej Plenković na Interliberu - 4 Andrej Plenković na Interliberu Andrej Plenković na Interliberu - 5 Andrej Plenković na Interliberu - 3 Andrej Plenković i sin Mario +28 Andrej Plenković i sin Mario Galerija

Andrej Plenković se u zagrebačkoj župi sv. Blaža pojavio s kćeri Milom.

Naš premijer Andrej Plenković nije propustio misu povodom blagdana sv. Blaža u istoimenoj zagrebačkoj župi, koju je predvodio vlč. dr. Jakov Radja, a sa sobom je imao i preslatku pratnju.

Fotografi su premijera snimili u prvim redovima crkve, a s njim je bila i malena kći Mila, koju nemamo prilike često vidjeti u javnosti. Na fotografijama se vidi kako je u jednom trenutku nešto upitala tatu, a ako je suditi po njima, malo se i dosađivala. 

Pogledaji ovo Andrej Plenković Celebrity Nasmijani Plenković sa sinom dočekao Vatrene, jednom gestom pokazao što misli o atmosferi na trgu!

Osim Mile, Plenković ima i dvojicu sinova, Marija i Ivana, a dobio ih je u braku s Anom Maslać Plenković s kojom se oženio 2014. godine. Najstariji Mario ide u čevrti razred osnovne škole, Mila je još uvijek vrtićke dobi, a najmlađi Ivan rodio se prije dvije godine u ožujku.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Mattson - 4 Robin Mattson - 5 Robin Mattson - 3 Robin Mattson - 2 +7 Robin Mattson - 3 Nekad i sad Pamtimo je kao plavušu spletkarošicu iz legendarne "Sante Barbare", na filmu se skinula sa samo 15 godina, a evo kako danas izgleda i što radi!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Goran i Emanuel Ivanišević Goran i Emanuel Ivanišević Goran Ivanišević - 5 Goran Ivanišević - 2 +24 Goran Ivanišević - 3 Celebrity Goran Ivanišević pojavio se u pratnji starijeg sina za kojeg ima veliku želju, a on je očeva slika i prilika!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene