Nije to propustio

Nasmijani Plenković sa sinom dočekao Vatrene, jednom gestom pokazao što misli o atmosferi na trgu!

Andrej Plenković Andrej Plenković Goran Mehkek 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i sin Mario Andrej Plenković i sin Mario Andrej Plenković i sin Mario Andrej Plenković Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 8 Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 7 Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 6 Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 5 Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 4 Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 3 +19 Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 2 Galerija

Andrej Plenković je sa sinom Marijem došao na glavni zagrebački trg pozdraviti i podržati našu nogometnu reprezentaciju.

Premijer Republike Hrvatske Andrej Plenković na glavnom je zagrebačkom trgu dočekao Vatrene, a društvo mu je pravio sin Mario s kojim su ga snimili fotoreporteri koji su se tamo našli.

Pogledaj i ovo Andrej Plenković - 3 nježna strana premijera Andrej Plenković subotnje jutro proveo je na Cvjetnom trgu u društvu najmlađeg sina kojeg je cijelo vrijeme nosio u naručju

Premijer je dobro raspoložen mahnuo okupljenima i pokazao im palac gore, dok je za ruku vodio sina kako bi se približili nogometašima i pozdravili ih, te uživali u veličanstvenim prizorima s trga.

Premijer je jedan od brojnih poznatih koji su podržali hrvatsku reprezentaciju i u Katru i to protiv utakmice s Japanom, kamo je također poveo sinčića Marija. Dok je Plenković i na utakmicu stigao u odijelu i kravati, maleni je obukao dres s brojem 10, koji nosi Luka Modrić, te trenirku s bojama hrvatske zastave, a za vrijeme himne i prilikom dolaska na tribine mališan je ponosno stajao ispred svog oca te pratio što se događa.

Mario je inače najstariji od troje djece premijera i njegove supruge Ane Maslać-Plenković i ide u drugi razred osnovne, a imaju još i kćer Milu, koja je vrtićke dobi, te sina Ivana, koji je na svijet stigao 30. ožujka ove godine.

Andrej i Ana u braku su od listopada 2014. godine.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić, Viktor - 3 Franka Batelić, Viktor - 2 Franka Batelić, Viktor - 1 +26 In Magazin: Franka Batelić - 2 Celebrity Pogledajte preslatku fotku Ćorlukina i Frankina sina koju je pjevačica objavila: ''Čekamo dečke i tatu!''

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 +31 Ivana Knoll - 4 Celebrity Na prvi pogled jasno je zašto su i na finalu Svjetskog prvenstva sve oči bile uprte u najpoznatiju hrvatsku navijačicu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene