Zajednički izlazak

Goran Ivanišević pojavio se u pratnji starijeg sina za kojeg ima veliku želju, a on je očeva slika i prilika!

Goran i Emanuel Ivanišević Goran i Emanuel Ivanišević Sanjin Strukic/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Goran i Emanuel Ivanišević Goran i Emanuel Ivanišević Goran Ivanišević - 5 Goran Ivanišević - 2 Goran Ivanišević - 3 Goran Ivanišević - 1 Goran Ivanišević - 2 Goran i Nives Ivanišević - 2 Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević +18 Nives i Goran Ivanišević - 3 Galerija

Goran i Emanuel Ivanišević snimljeni su na Davis Cupu u Varaždinu gdje su pratili meč između Marina Čilića protiv Zizoua Bergsa.

Naš umirovljeni tenisač Goran Ivanišević nije propustio meč svog mlađeg kolege Marina Čilića protiv Zizoua Bergsa na Davis Cupu u Varaždinu, a koji je pratio u dragom mu društvu.

52-godišnji Goran na tribinama je snimljen sa svojim 16-godišnjim sinom Emanuelom Ivaniševićem koji je krenuo očevim stopama i uspješni je mladi tenisač, baš kao i očeva slika i preslika.

"Volio bih u svojoj sportskoj karijeri još njega trenirati jednoga dana. Sad, hoće li se to dogoditi ili ne... To je jedna od mojih najvećih želja u životu i za sad igra, dobar je, ja sam mu to na pomoći šta god treba,“ rekao je Goran prošle godine za IN Magazin.

Pogledaji ovo Nives Ivanišević Celebrity Pogledajte koliko je porastao sinčić Gorana i Nives Ivanišević, ponosna mama pokazala je i poklon kojim ju je obradovao, ali i nasmijao!

Tom je prilikom otkrio i je li on svjestan tko mu je tata, što je tata napravio?

"Pa jest, sad je on već veliki momak, bavi se tim sportom pa zna. Ali ovaj mali, on je smišan jer kad idemo po gradu, pa se ljudi slikaju sa mnom, zatim se on želi slikat sa mnom. Onda samo pita, pa zašto se ovi… Tata, jesi ti poznat da se oni žele slikati s tobom. Tako da, on je smišniji, on je najslađi u obitelji. To bi bio kraj mojeg sportskog puta", priznao je Goran.

Pogledaji ovo Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 1 Celebrity Goran Ivanišević javio se preko odvjetnika: "Čitav niz iznesenih neistina, kao i podataka čiju tajnost zakon propisuje"

Emanuel je drugo dijete koje je Goran dobio s bivšom suprugom Tatjanom Dragović. Rođen je u Njemačkoj, u klinici Grosshadern, a Goran je bio prisutan na njegovom porođaju. Osim njega, Goran s bivšom suprugom dijeli 20-godišnju kćer Amber, dok je 2018. godine s drugom suprugom Nives Ivanišević dobio sina Olivera.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 1 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 2 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 8 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 7 +7 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 6 Celebrity Dobro poznati domaći odvjetnik ljubi kći našeg bivšeg ministra, s njom je pronašao ljubav nakon velike tragedije

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić i Lovorka Sršen Janko Popović Volarić - 3 Janko Popović Volarić i Lovorka Sršen In Magazin: Janko Popović Volarić - 6 +26 Janko Popović Volarić - 1 Celebrity Jedan od najpoželjnijih domaćih neženja nije se odvajao od lijepe brinete s kojom ga povezuju, čak su se i modno uskladili

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene