Najskladniji domaći par!

Evo kakav je poklon Goran Ivanišević dao svojoj lijepoj supruzi, ovih dana slave jedan poseban datum!

Nives i Goran Ivanišević - 2 Nives i Goran Ivanišević - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives i Goran Ivanišević - 1 Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Nives i Goran Ivanišević - 3 Nives i Goran Ivanišević - 2 Nives i Goran Ivanišević - 1 Nives i Goran Ivanišević - 1 Nives i Goran Ivanišević +20 Nives Ivanišević - 6 Galerija

Naš poznati par Nives i Goran Ivanišević ovog vikenda imaju poseban razlog za slavlje, u brak su ušli prije šest godina, a evo čime je tenisač iznenadio svoju suprugu.

Naš bivši tenisač Goran Ivanišević i njegova lijepa supruga Nives Ivanišević ovog vikenda imaju poseban razlog za slavlje.

Naime, prije šest godina, Goran i Nives u tajnosti su stali pred oltar, a fotografiju s privatne proslavlje godišnjice braka objavila je Nives na svojoj Instagram priči.

Uz veliku tortu na kojoj je pisalo ''Sretna 6. godišnjica'', Goran je ljubio Nives, a ona je u krilu držala veliki buket rozih ruža koje je dobila od supruga.

Za njihovo vjenčanje 2017. mediji su saznali tek nekoliko dana kasnije, a na Božić iste godine Nives je potvrdila vijesti njihovom zajedničkom fotografijom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Već sljedeće godine njihov brak obogatio je sinčić Oliver.

Radijskoj voditeljici Oliver je prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber te sina Emanuela.

Bivši supružnici nakon razvoda nisu ostali u najboljim odnosima i ovog listopada domaćim medijima proširila se vijest kako Goran tuži Tatjanu te da si želi vratiti imovinu koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry - 1 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 2 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 1 Matthew Perry i Michael J.Fox +25 Courteney Cox i Matthew Perry - 3 Celebrity Dva mjeseca od smrti Matthewa Perryja objavljen je uzrok, prve sumnje pokazale su se točnima

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kaley Cuoco - 2 Pamela Anderson Jennifer Garner Leni Klum +15 Elle Fanning Celebrity Navikli smo ih vidjeti s tonom šminke i sređene, a evo kako neke od najvećih svjetskih zvijezda izgledaju potpuno prirodne!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene