Kako je ovo moguće?

Nives Ivanišević pokazala kako je izgledala prije 20 godina, za nju kao da dan nije prošao: "Ti se nisi nimalo promijenila, pa ženo!"

Nives Ivanišević Nives Ivanišević Nives Ivanišević/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević - 3 Nives Ivanišević - 1 Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević - 2 Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević - 3 Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević i Tatjana Jurić - 2 Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević - 3 +21 Nives Ivanišević i Tatjana Jurić Galerija

Nives Ivanišević pokazala je na profilu na Instagramu kako je izgledala prije 20 godina pa iznenadila svoje pratitelje.

Naša radijska voditeljica i supruga umirovljenog tenisača Gorana Ivaniševića, Nives Ivanišević odlučila je svojim pratiteljima na profilu na Instagramu pokazati kako je izgledala u nekim prošlim vremenima, točnije prije dvadeset godina.

Ona je sa svojih 64 tisuće pratitelja podijelila fotografije na kojima pozira s prijateljicom u ljetnom izdanju u Vodicama, a mnogi su primijetili kako se gotovo uopće nije promijenila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

"A kako ste slatke", "Jaooo živote", "Uvijek prelijepa", "Gle ti njih", "Nives, ti si ljepotica naša", "Šećer", "Ti si nisi nimalo promijenila, pa ženoooo", "Ali Nives, ti si ista", komentirali su njezini pratitelji.

Nives je ovih dana raznježila sve i fotografijom kojom je otkrila da su ona i sin Oliver, kojeg je dobila s Goranom, pratili zajedno meč Novaka Đokovića.

Nives i Goran u braku su od 2017. godine, a sina su dobili 2018. Radijskoj voditeljici Oliver je prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber te sina Emanuela.

Bivši supružnici nakon razvoda nisu ostali u najboljim odnosima i nedavno se proširila vijest kako Goran tuži Tatjanu te da si želi vratiti imovinu koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Oscar Pistorius i Reeva Steenkamp - 2 Oscar Pistorius i Reeva Steenkamp - 4 Reeva Steenkamp - 3 Oscar Pistorius i Reeva Steenkamp - 6 +7 Oscar Pistorius i Reeva Steenkamp (Foto: Profimedia) Celebrity Voljenu djevojku ubio je na brutalan način i za to se pravdao besmislenom teorijom, a sad je stiglo i novo iznenađenje: "Moje najdraže dijete je vrištalo moleći za život..."

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 15 Rita Ora - 14 Rita Ora - 12 Rita Ora - 11 +31 Rita Ora - 10 Celebrity Grudi su joj trebali sakriti cvjetovi, no plan joj nije uspio, paparazzi su uhvatili trenutak kad je pokazala baš sve!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene