veliki dečko

Pogledajte koliko je porastao sinčić Gorana i Nives Ivanišević, ponosna mama pokazala je i poklon kojim ju je obradovao, ali i nasmijao!

Nives Ivanišević Nives Ivanišević Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Nives Ivanišević s prijateljicama - 2 Nives Ivanišević - 2 Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević - 2 +14 Nives Ivanišević Galerija

Nives Ivanišević objavila je fotografiju sa sinom Oliverom, a pokazala je i kako ju je nacrtao.

Supruga naše teniske legende Gorana Ivaniševića (52), radijska voditeljica Nives Ivanišević (41), na Instagramu je pokazala njihova sinčića Olivera.

Objavila je fotografiju uz koju je otkrila da su zajedno pratili meč Novaka Đokovića, kojemu je Goran trener, i Jannika Sinnera u ATP Finalu.

"Oli i ja smo se jako zabavili", napisala je uz fotku sa sinom koju možete pogledati OVDJE.

"Pa ja ne znam koga da više gledam", "Srećice", neki su od komentara koje su dobili, a nizali su se i emotikoni srca.

Nives je ranije u pričama na društvenoj mreži pokazala i kako ju je sinčić nacrtao, a njegov crtež, koji ju je raznježio i nasmijao, pogledajte u galeriji.

Podsjetimo, Nives i Goran u braku su od 2017. godine, a sina su dobili 2018.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Radijskoj voditeljici Oliver je prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber te sina Emanuela.

Bivši supružnici nakon razvoda nisu ostali u najboljim odnosima i nedavno se proširila vijest kako Goran tuži Tatjanu te da si želi vratiti imovinu koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kaos na koncertu Raste u Zagrebu Koncert Raste u Zagrebu Koncert Raste u Zagrebu Stefan Đurić Rasta +11 Stefan Đurić Rasta Celebrity Kaos ispred zagrebačkog kluba zbog koncerta srpskog repera: "Djeca su razočarano plakala, hrpa klinaca je bila očajna"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović +25 Alen Vitasović Celebrity Alen Vitasović objavio vijest koja je rastužila njegove obožavatelje: "Pun mi je klinac držati taj mikrofon i derati se po cijele noći u društvu pijanih..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene