Kad ljubav skrene sudskim stazama

Najpoznatiji domaći zvjezdani razvodi, svađe i krahovi koji su uzdrmali estradu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Razvodi i svađe poznatih - 7 In Magazin: Razvodi i svađe poznatih - 8 In Magazin: Razvodi i svađe poznatih - 9 In Magazin: Razvodi i svađe poznatih - 10 In Magazin: Razvodi i svađe poznatih - 11 In Magazin: Razvodi i svađe poznatih - 12 In Magazin: Razvodi i svađe poznatih - 1 In Magazin: Razvodi i svađe poznatih - 2 In Magazin: Razvodi i svađe poznatih - 3 In Magazin: Razvodi i svađe poznatih - 4 +19 In Magazin: Razvodi i svađe poznatih - 5 Galerija

Poznate zvijezde najturbulentnijim razdobljima često prolaze kroz bljesak reflektora i namještene osmijehe. U priči o najpoznatijim razvodima, svađama, krahovima i olujama iz života domaćih zvijezda saznat ćemo kako to izgleda kad ljubav krene sudskim stazama.

Njihova ljubavna priča završila je 2013., no epilog dobiva pod lupom javnosti deset godina kasnije. Dramatična pravna borba između nekadašnjeg teniskog šampiona Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović oko podjele imovine otkriva da su mirni odnosi bivšeg para nakon razvoda bili samo privid.

''Ja sam s Tatjanomproveo toliko lijepih trenutaka od njene 18. godine, ona je moja obitelj, ona će uvijek biti moja obitelj'', govorio je nekad. 

Slijede sudska ročišta jer je, mediji prenose, Goran pokrenuo više postupaka, s ciljem da bivšoj supruzi oduzme dio imovine koja joj je pripala na temelju njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma.

Činilo se kao da su Ella Dvornik i Charles Pearce ostvarili san selidbom u Istru. No ljubav se rastopila, a tada najčešće ostaju problemi oko zajedničke imovine. Nadamo se da će Ella i Charles zaobići ovaj nesretni scenarij.

Ni razvod Marka Pecotića Pece, koji se nakon 16 godiina braka zaljubio u blisku kolegicu, nije prošao bez lavine medijskih natpisa. No rijetko se događaju toliko pomno medijski praćeni razvodi kao onaj Vlatke Pokos i Josipa Radeljaka Dikana. Sudski valcer trajao je godinama, a tisuće članaka i TV reportaža svjedoče sapunici kojoj se nije nazirao kraj. Vlatka i nakon svega vjeruje u ljubav.

Traumatičnih iskustava s bivšim partnerima ne nedostaje ni Severini.

Tony Cetinski danas živi mirnim obiteljskim životom, ali dva braka prije Dude, s kojom je pronašao sreću, javnost je pratila u detalje.

Uzmemo li u obzir ljubavne brodolome, izvanbračno dijete i sudske procese, Mladen Grdović jedna je od zvijezda čiji je život nerijetko osvajao medijski prostor.

Možda se s njim jedino mogu usporediti ljubavne drame Daniela Popovića. Ženio se četiri puta, a ljubavne prepirke s bivšim suprugama uključivale su woodoo lutke i aparate za prisluškivanje. Nema sumnje da su životi slavnih zvijezda katkad poput sapunice - ispunjeni ljubavnim previranjima i sudskim dramama.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene