Uhvaćeni!

Jedan od najpoželjnijih domaćih neženja nije se odvajao od lijepe brinete s kojom ga povezuju, čak su se i modno uskladili

Janko Popović Volarić i Lovorka Sršen Janko Popović Volarić i Lovorka Sršen Neva Zganec/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić i Lovorka Sršen Janko Popović Volarić - 3 Janko Popović Volarić i Lovorka Sršen In Magazin: Janko Popović Volarić - 6 Janko Popović Volarić - 1 Janko Popović Volarić In Magazin: Janko Popović Volarić - 5 In Magazin: Janko Popović Volarić - 3 Janko Popović Volarić - 4 Janko Popović Volarić +20 Janko Popović Volarić Galerija

Janko Popović Volarić i Lovorka Sršen bili su zajedno na dodjeli glazbenih nagrada Rock&Off u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Naš glumac Janko Popović Volarić zabavljao se na dodjeli glazbenih nagrada Rock&Off u Zagrebu, a društvo mu je pravila njegova nova navodna djevojka Lovorka Sršen s kojom ga mediji već neko vrijeme povezuju.

Janko i Lovorka se u zagrebačkoj Tvornici kulture nisu odvajali jedno od drugoga, a za izlazak su se i modno uskladili pa su oboje obukli traperice i tamne majice.

Šuškanja o njihovoj ljubavi krenula su nakon što se Janko na prošlogodišnjem Pula film festivalu pojavio u društvu lijepe brinete. Tijekom otvorenja festivala razgovarali su s njegovom kolegicom Marijom Škaričić, a Janko je u tom trenutku Lovorku obujmio oko struka. Ona je nosila dugu usku haljinu, koja je ocrtavala njezinu vitku liniju.

Pogledaji ovo Janko Popović Volarić Celebrity Naš miljenik žena javio se s odmora iz zemlje koja ovih dana nije bila poželjna, ali on ne krije koliko mu je lijepo!

O šuškanjima se ni glumac ni kantautorica još nisu oglasili, a evo i tko je moguća nova odabranica našeg glumca. Pjeva u bendu Kensington Lima, koji je osnovan 2018. godine. Na društvenim mrežama voli podijeliti fotografije s koncerata i razne druge uspomene, ali detalje privatnog života ne objavljuje često.

Janko također svoj privatni život skriva kao zmija noge, a osim braka s Veljačom poznato je i da ima sina Davida, kojeg je dobio sa samo 18 godina. Njegova posljednja poznata veza bila je s logopetkinjom Petrom Švađumović, s kojom je prekinuo 2021. godine. Inače već godinama slovi kao jedan od najpoželjnijih neženja u Hrvatskoj i regiji, a njegovo srce dugo nitko nije uspio osvojiti nakon što je bio u braku s Jelenom Veljačom od 2009. do 2012. godine.

Da ponovno ljubi, dao je naslutiti i prošle godine kada je za IN magazin kratko rekao: ''Sretan sam, sretan sam i sve je dobro.''

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Pablo Escobar i Maria Victoria Henao - 2 Pablo Escobar i Maria Victoria Henao - 1 Maria Victoria Henao Pablo Escobar i Maria Victoria Henao - 2 +3 Pablo Escobar i Maria Victoria Henao - 3 Celebrity Udala se za najvećeg narkobosa s 15 godina, a već prije toga natjerao ju je na djelo koje ledi krv u žilama

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift i Travis Kelce - 5 Taylor Swift i Travis Kelce - 6 Taylor Swift i Travis Kelce - 7 Taylor Swift i Travis Kelce - 1 +25 Taylor Swift i Travis Kelce - 4 Celebrity Nitko ne zna tko je stvarno spojio najpoznatiji ljubavni par na svijet, a o njima postoji i velika zabluda: "Mislim da neki ljudi misle da..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene