Tko bi se tome nadao

Neočekivani obrat u slučaju Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović, priča je dobila novi nastavak!

Tatjana Dragović i Goran Ivanišević Tatjana Dragović i Goran Ivanišević Damjan Tadic/Cropix 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Dragović i Goran Ivanišević Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 1 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 2 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 1 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 2 Tatjana Dragović i Goran Ivanišević Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 6 Goran Ivanišević - 5 +17 Goran Ivanišević - 4 Galerija

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu odbacilo je kaznenu prijavu Tatjane Dragović protiv Gorana Ivaniševića.

Bivši supružnici Tatjana Dragović i Goran Ivanišević krajem prošle godine našli su se u centru pozornosti nakon što je on podigao tužbe protiv nje i njihove kćeri Amber, dok je Tatjana pak tužila njega za obiteljsko nasilje.

U slučaju je sada došlo do obrata jer je Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu odbacilo Tatjaninu kaznenu prijavu protiv Gorana, a o tome je nije obavijestilo, prenosi Nacional.

Naš bivši tenisač svoj privatni život inače ne voli isticati u javnosti, ali situacija koja se prije nekoliko mjeseci proširila domaćim medijima potaknula ga je da iznese i svoju stranu. On se oglasio nakon što je tjednik Nacional prenio da je tužio bivšu suprugu i njihovu 20-godišnju kćer Amber.

Pogledaji ovo Tatjana Dragović i Goran Ivanišević Celebrity Goran Ivanišević iznenadio je sve novim potezom nakon što su procurile informacije o tužbi protiv bivše supruge Tatjane Dragović

Goran je, prema pisanju Nacionala, tražio polovicu stana i da kćeri više ne plaća alimentaciju, a sebi želi vratiti i dio imovine koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma.

Evo što je on tada rekao o spomenutim napisima.

"Ovako, onog trenutka kad sam se usudio potraživati novac koji sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T. D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo još čekam tužbu koja bi trebala utvrditi da je dotična T. D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda osvojila i još neki Grand Slam, ali to još sud treba utvrditi", napisao je Ivanišević te naveo svoje odvjetnike, koji se, kako kaže, time bave već dugo i da se njima može obratiti za sve potrebne upite.

Njega je u komentarima podržala sadašnja supruga Nives Ivanišević napisavši: "Pravda je spora, ali dostižna."

Podsjetimo, Tatjana i Goran bili su u braku od 2009. do 2013. godine. Osim kćeri Amber Marije imaju i sina Emanuela.
Goran je trenutačno u braku s radijskom voditeljicom Nives Ivanišević, s kojom ima sina Olivera.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 +25 Vlatka Pokos - 1 Celebrity Vlatka Pokos otišla iz Hrvatske pa ipak objavila novost koju nitko nije očekivao: "Ma bravo!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith - 2 Melanie Griffith - 3 Melanie Griffith - 4 Melanie Griffith - 5 +25 Melanie Griffith - 6 Celebrity U 67. godini fantastično izgleda u badiću, no više pažnje privuklo je lice puno ožiljaka koji su prekrili nekadašnju ljepotu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene