Hmm...

Goran Ivanišević iznenadio je sve novim potezom nakon što su procurile informacije o tužbi protiv bivše supruge Tatjane Dragović

Tatjana Dragović i Goran Ivanišević Tatjana Dragović i Goran Ivanišević Grgo Jelavic/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 1 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 2 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 1 Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 2 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 6 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 5 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 4 Goran i Nives Ivanišević +14 Goran i Nives Ivanišević Galerija

Goran Ivanišević obrisao je s profila na Instagramu svoju objavu o tužbi Tatjane Dragović i njihove kćeri Amber.

Nakon vijesti da tuži bivšu suprugu Tatjanu Dragović i njihovu kćer Amber, naš umirovljeni tenisač Goran Ivanišević ipak je s profila na Instagramu obrisao objavu o kojoj se o oglasio o cijeloj situaciji.

52-godišnji Goran je prije nekoliko dana preko Instagrama obavijestio javnost o pravnom postupku koji je pokrenuo i pojasnio što ga je na to potaknulo, nakon što je vijest bila objavljena u Nacionalu.

"Ovako, onog trenutka kad sam se usudio potraživati novac koji sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T. D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo još čekam tužbu koja bi trebala utvrditi da je dotična T. D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda osvojila i još neki Grand Slam, ali to još sud treba utvrditi", napisao je Ivanišević te naveo svoje odvjetnike koji se, kako je rekao, ovime bave već dugo te da se njima može obratiti za sve potrebne upite.

Goran, prema pisanju Nacionala, od kćeri traži polovicu stana koji joj je darovala Tatjana, tvrdeći da je ugovor o darovanju stana suprotan moralu hrvatskog društva. Traži i da kćeri više ne plaća alimentaciju, a bivši tenisač sebi želi vratiti i dio imovine koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma.

Tatjana i Goran bili su u braku od 2009. do 2013. godine i osim kćeri Amber Marije imaju i sina Emanuela. Goran je trenutačno u braku s radijskom voditeljicom Nives Ivanišević s kojom ima sina Olivera.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss - 3 Lottie Moss - 4 Lottie Moss - 2 Lottie Moss - 1 +19 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Njezine gole grudi ispod prozirne tkanine nisu promakle paparazzima, ali iz sjene starije sestre ni tako neće izaći

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Angela Lavinia Valbonesi Acosta Noboa - 11 Angela Lavinia Valbonesi Acosta Noboa - 4 Angela Lavinia Valbonesi Acosta Noboa - 7 Angela Lavinia Valbonesi Acosta Noboa - 2 +11 Angela Lavinia Valbonesi Acosta Noboa - 14 Zanimljivosti Ima samo 25 godina i uskoro se seli u predsjedničku palaču kao prva dama, a mnogima je po nečemu već dobro poznata!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene