zahvati su krivi za tragove

U 67. godini fantastično izgleda u badiću, no više pažnje privuklo je lice puno ožiljaka koji su prekrili nekadašnju ljepotu

Melanie Griffith Melanie Griffith Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith - 2 Melanie Griffith - 3 Melanie Griffith - 4 Melanie Griffith - 5 Melanie Griffith - 6 Melanie Griffith - 1 Melanie Griffith - 3 Melanie Griffith - 2 Melanie Griffith - 1 Melanie Griffith - 4 +19 Melanie Griffith i Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Galerija

Melanie Griffith snimljena je na odmoru u Meksiku, gdje je najveću pažnju i ovaj put privuklo njezino lice prepuno tragova estetskih operacija.

Holivudska glumica Melanie Griffith ovih dana uživa na odmoru u meksičkoj Puerto Vallarti, gdje su je primijetili i paparazzi na jednoj od tamošnjih plaža.

66-godišnja Melanie nosila je tamnozeleni kupaći kostim, a zabavljala se u društvu prijatelja, dok je najveću pažnju ipak privuklo njezino lice koje je donedavno bilo puno ožiljaka od estetskih operacija, ali i nova, kraća frizura.

Melanie je svojevremeno slovila kao jedna od najljepših glumica Hollywooda i svojom je ljepotom osvajala neke od najpoželjnijih muškaraca te su joj se svi divili, no kako su godine odmicale, ona je htjela izgledati jednako mlado, pa je odlazila na mnogobrojne estetske zahvate.

Njihov rezultat danas je i više nego vidljiv, a mnogi smatraju kako je njima zapravo uništila lijepo lice umjesto da je odlučila dostojanstveno starjeti bez odlazaka pod nož. U nekoliko je navrata javno priznala kako je zbog toga požalila, ali čini se da od njih nije odustala.

O Melanienim estetskim zahvatima više saznajte OVDJE

Melanie je glumačku karijeru započela 70-ih godina s hvaljenim ulogama i suradnjama s Arthurom Pennom i Paulom Newmanom, a time je krenula stopama svoje slavne majke i glumice Tippi Hedren. Glumom se odlučila baviti i njezina kći Dakota Johnson, koju je dobila s glumcem Donom Johnsonom, za kojeg se udavala čak dva puta. Osim njega u braku je bila i s američko-kubanskim glumcem Stevenom Baureom te s Antonijem Banderasom.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Baksa - 1 Marija Baksa - 2 Marija Baksa - 3 Marija Baksa - 4 +2 Marija Baksa - 5 Celebrity Uz jednu od najfatalnijih glumica bivše države vezala se legenda koja se dugo prepričavala, a zahvaljujući zanosnoj ljepoti uspoređivali su je i s Avom Gardner!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Suki Waterhouse - 3 Suki Waterhouse - 4 Suki Waterhouse - 1 Suki Waterhouse - 2 +27 Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 7 Celebrity Lijepa zaručnica holivudskog miljenika pokazala poveći trudnički trbuh, ispod haljine s prorezima naziralo se puno gole kože!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene