"Promašeno, zlurado i neistinito"

Goran Ivanišević javio se preko odvjetnika: "Čitav niz iznesenih neistina, kao i podataka čiju tajnost zakon propisuje"

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 1 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 1 Slavko Midzor/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 4 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 2 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 1 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 2 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 1 Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 5 Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević +14 Nives i Goran Ivanišević - 3 Galerija

Goran Ivanišević oglasio se preko odvjetnika nakon napisa o sudskoj bitki koju vodi sa svojom bivšom suprugom Tatjanom Dragović.

Naš umirovljeni tenisač Goran Ivanišević oglasio se preko svojih odvjetnika Nikole Mandića i Ivana Stanića nakon što je tjednik Nacional prenio da je tužio bivšu suprugu Tatjanu Dragović i kćer Amber.

"Prije svega, kao pravni zastupnici g. Gorana Ivaniševića, mišljenja smo kako su ovakvi, potpuno promašeni, neistiniti i zluradi novinski članci, pokušaj pritiska na sud i nadležna tijela te ometaju zakonito i objektivno sagledavanje činjenica.

Tim više, postupci koji se izravno odnose i kojima su izravno obuhvaćena i zajednička djeca, posebno su osjetljivi za rad i iziskuju dodatnu profesionalnost i pažnju svih koji u takvim postupcima sudjelujemo, dakle, prije svega samih stranaka i nas pravnih zastupnika.

Čitav niz iznijetih neistina, kao i podataka čiju tajnost zakon propisuje, iako će imati svoj epilog u demantijima i postupku naknade štete, već je počinilo štetu, prije svega zajedničkoj djeci, a posljedično i trenutnim obiteljima Tatjane Dragović i Gorana lvaniševića. Goran Ivanišević, nekada kao vrhunski igrač, a danas kao trener jednog od najvećih tenisača u povijesti tog sporta, predano i profesionalno radi, kako bi osigurao danas, kao i nekad, što bezbrižniji i perspektivniji život, prije svega, svojoj obitelji.

Obzirom su Tatjana Dragović i njezin trenutni odabranik vrlo često u medijima, gotovo uvijek vezano uz uživanje i potrošnju, a gotovo neprimjetno uz skromnost i rad, ne mislimo posebno komentirati managerske sposobnosti i aktivnosti Tatjane Dragović u teniskom razvoju Gorana Ivaniševića, a koje se navode, jer je javnost sama mogla steći dovoljno spoznaja o tome do sada.

U pravcu profesionalnog pristupa i iznošenja argumentacije nadležnim tijelima i sudu te poštujući zakonom propisanu tajnost izvida nismo u mogućnosti, a niti voljni medijski raskrinkati svu neistinitost, zluradost i štetnost ovakvog neistinitog teksta", stoji u priopćenja odvjetnika.

Goran svoj privatni život inače ne voli isticati u javnosti, ali situacija koja se proširila domaćim medijima potaknula ga je da iznese i svoju stranu na društvenim mrežama.

Goran, piše Nacional, traži polovicu stana koji joj je darovala Tatjana, tvrdeći da je ugovor o darovanju stana suprotan moralu hrvatskog društva. Traži i da kćeri više ne plaća alimentaciju, a bivši tenisač sebi želi vratiti i dio imovine koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma.

Evo što je on poručio o spomenutim napisima na svom profilu na Instagramu.

"Ovako, onog trenutka kad sam se usudio potraživati novac koji sam zaradio prije i tijekom braka, koji je T. D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo još čekam tužbu koja bi trebala utvrditi da je dotična T. D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda osvojila i još neki Grand Slam, ali to još sud treba utvrditi", napisao je Ivanišević te naveo svoje odvjetnike koji se, kako kaže, ovime bave već dugo te da se njima može obratiti za sve potrebne upite.

Njega je u komentarima podržala sadašnja supruga Nives Ivanišević napisavši: "Pravda je spora, ali dostižna."

Tatjana i Goran bili su u braku od 2009. do 2013. godine. Osim kćeri Amber Marije imaju i sina Emanuela, a on je trenutačno u braku s radijskom voditeljicom Nives Ivanišević, s kojom ima sina Olivera.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Wayne i Coleen Rooney Coleen Rooney - 3 Coleen Rooney Wayne Rooney i Coleen Rooney - 7 +23 Wayne Rooney i Coleen Rooney - 6 Celebrity Supruga nestašnog nogometaša progovorila o njihovim najtežim danima: ''Naša veza nije imala budućnost...''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Kostelić na Instagramu Ivica Kostelić - 6 Ivica Kostelić - 7 Ivica Kostelić - 8 +15 Ivica Kostelić - 4 Celebrity Ivica Kostelić pokazao kako mu izgleda život s kćerkama pa sve rastopio, s ovim će se mnogi poistovjetiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene