Urnebesno!

Ivica Kostelić pokazao kako mu izgleda život s kćerkama pa sve rastopio, s ovim će se mnogi poistovjetiti!

Ivica Kostelić Ivica Kostelić Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Kostelić na Instagramu Ivica Kostelić - 6 Ivica Kostelić - 7 Ivica Kostelić - 8 Ivica Kostelić - 4 Ivica Kostelić - 3 Ivica Kostelić - 2 Ivica Kostelić - 1 Ivica Kostelić - 1 Ivica Kostelić - 2 +9 Ivica Kostelić Galerija

Ivica Kostelić objavio je novu fotografiju na Instagramu pa nasmijao svoje pratitelje, mnogi su se s njim i poistovjetili.

Naš bivši skijaš Ivica Kostelić svoj privatni život ne voli previše dijeliti na društvenim mrežama, ali poznato je da je otac četvero djece, sinova Ivana i Leona te blizankinja Jane i Kate.

Dok ne plovi Atlantikom i ne promovira sport u kojem se proslavio, Ivica provodi vrijeme sa svojom djecom, a sad je posljednjom objavom nasmijao svoje pratitelje.

Na Instagram priči objavio je fotografiju na kojoj je pokazao nalakirane nokte na nogama, a uz nju je napisao: "Reci mi da imaš kćer bez da mi kažeš da imaš kćer."

Ivica je svoju djecu dobio sa suprugom Elin Kostelić. Upoznali su se 2006. godine kad se ona bavila natjecateljskim skijanjem, a oženili su se osam godina kasnije.

Inače, Elin je Islanđanka, a zbog ljubavi prema našem sportašu potpuno se prilagodila životu u Hrvatskoj.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 6 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 5 +25 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 4 Celebrity Goran Ivanišević vodi sudsku bitku s bivšom suprugom: ''Usudio sam se tražiti novac koji sam zaradio, čekam još tužbu da je dotična osvojila Wimbledon''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vincent Cassel i Narah Baptista - 5 Vincent Cassel i Narah Baptista - 3 Vincent Cassel i Narah Baptista - 2 Vincent Cassel i Narah Baptista - 1 +25 Vincent Cassel i Narah Baptista - 4 Celebrity Nedavno je prekinuo s 30 godina mlađom djevojkom, a utjehu je već pronašao u njezinoj kopiji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene