Rijetko ga vidimo

Naš proslavljeni skijaš ni godinama nakon uspješne karijere ne odustaje od onoga što voli, evo gdje je uhvaćen!

Ivica Kostelić - 5 Ivica Kostelić - 5 Emica Elvedji/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Kostelić - 4 Ivica Kostelić - 2 Ivica Kostelić - 1 Ivica Kostelić - 3 Ivica Kostelić - 6 Ivica Kostelić - 7 Ivica Kostelić - 8 Ivica i Janica Kostelić Ivica i Janica Kostelić Ivica i Janica Kostelić +13 Ivica Kostelić - 1 Galerija

Naš proslavljeni skijaš Ivica Kostelić rijetko se pojavljuje u javnosti, a sada je sretan viđen na zagrebačkoj špici radeći ono što najviše voli.

Ivica Kostelić naš je proslavljeni bivši skijaš koji se nakon bogate karijere pomalo povukao iz javnosti, a sada je nakon dulje vremena viđen u javnosti.

Ivicu su fotografi uhvatili na zagrebačkoj špici na najavi nove skijaške sezone u austrijskom Obertauernu.

Ivica je za prigodu odjenuo bež hlače i tamno plavu košulju, a na glavi je tu bio i nezaobilazan detalj, sunčane naočale. Kostelić je bio dobro raspoložen, a nove fotografije dokaz su da se od najslavnijih dana i nije previše promijenio.

Nakon skijanja, Ivica se i dalje ne oprašta od sporta i rekreacije, a trenutno se voli baviti jedriličarstvom te je tako 2021. godine plovio preko Atlantika. Ivičin co-skipper na ovoj utrci bio je Francuz Calliste Antoine, a zajedno su preplovili 4600 milja a brodu "Croatia Full of Life".

Privatan život nikad nije uspio u potpunosti sakriti od javnosti, a već je dugo poznato da je od 2014. godine u braku s Elin Kostelić, a zajedno imaju četvoro djece sinove Ivana i Leona te blizanke Janu i Kate.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Aljoša Vučković - 6 Aljoša Vučković - 8 Aljoša Vučković - 5 Aljoša Vučković - 4 +13 Aljoša Vučković - 3 Nekad i sad Legendarni Ferata zbog teške se bolesti povukao u svoja četiri zida, a sada je viđen nakon dugo vremena!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Medančić Nataša Janjić - 5 Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić - 1 Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić - 2 +26 Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić - 3 Celebrity Naša glumica svom je zgodnom suprugu pripremila iznenađenje pa u opisu otkrila: ''Konačno smo vršnjaci!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene