Poseban povod

Naša glumica svom je zgodnom suprugu pripremila iznenađenje pa u opisu otkrila: ''Konačno smo vršnjaci!''

Nataša Janjić - 1 Nataša Janjić - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Medančić Nataša Janjić - 5 Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić - 1 Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić - 2 Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić - 3 Nataša Janjić Medančić - 3 Nataša Janjić Medančić - 5 Nataša Janjić Medančić - 1 Nataša Janjić - 3 Nataša Janjić - 4 +20 Nataša Janjić - 3 Galerija

Nataša Janjić čestitala je svom suprugu okrugli 40. rođendan, pokazala je i kakvo mu je slavlje pripremila.

Naša glumica Nataša Janjić podijelila je sretan dan sa svojim pratiteljima na Instagramu. Njezin suprug Nenad Medančić proslavio je 40. rođendan, a glumica mu je za taj poseban dan poželjela najljepše želje.

Nenada je Nataša fotografirala u jednom restoranu dok je sjedio na stolcu i držao dva zlatna balona u obliku brojeva 4 i 0.

''Nitko ne voli iznenađenja kao on. I ako 40 nije prava prilika, ne znam šta je. Da se zauvijek ovako smiješ, da budeš okružen ljudima kojima je stalo kao svim onima sinoć i da se nikad ne prestaneš zabavljati. Konačno smo ponovo vršnjaci! Sretan ti rođendan, ljubavi moja'', napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙽𝚊𝚝𝚊𝚜𝚊 𝙹𝚊𝚗𝚓𝚒𝚌 𝙼𝚎𝚍𝚊𝚗𝚌𝚒𝚌 (@nanulananula)

Nataša i Nenad oženili su se 2018. godine, a u sretnom braku dobili su dvoje djece, kćer Kaju i sina Tonija.

Koliko zajedno uživaju 41-godišnja Nataša na društvenim mrežama ne skriva, par često putuje van Hrvatske, a nedavno su zajedno uživali i u Italije gdje su okinuli prekrasne romantične fotografije koje su raznježile pratitelje.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori +25 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Prizori nje ovako odjevene naljutili su Talijane, a evo što je posebno zasmetalo njezinoj obitelji!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Vojvotkinja od Albe - 10 Vojvotkinja od Albe - 1 Vojvotkinja od Albe - 6 Vojvotkinja od Albe - 4 +6 Vojvotkinja od Albe - 9 Zanimljivosti Obitelj ju nije uspjela spriječiti da se u 84. godini uda za 20 godina mlađeg, a zbog te se ljubavi odrekla bogatstva od 5 milijardi dolara!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene