Fotka za pet!

Ivica Kostelić podijelio je divnu obiteljsku fotografiju koja je sve oduševila, evo na kojem mjestu u Hrvatskoj je uživao

Ivica Kostelić Ivica Kostelić Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Kostelić Ivica Kostelić Ivica Kostelić Ivica i Janica Kostelić - 3 Ivica i Janica Kostelić - 4 Elin i Ivica Kostelić - 1 Elin i Ivica Kostelić - 2 Elin i Ivica Kostelić - 3 Ivica Kostelić Ivica Kostelić +7 Ivica i Janica Kostelić - 1 Galerija

Ivica Kostelić svoje vrijeme provodi u društvu obitelji s kojom obilazi Hrvatsku i okolicu, a novim fotkma potpuno je oduševio svoje pratitelje.

Naš skijaš Ivica Kostelić na svom Facebook profilu podijelio je niz fotografija na kojima je pokazao kako je s obitelji posjetio Imotski. 

Pogledaj i ovo Ivica i Janica Kostelić Stiže prinova Ivica Kostelić progovorio o drugoj trudnoći sestre Janice: "Svatko treba na svoj način odgajati svoju djecu"

Prvo su pozirali na brodu dok su napuštali Mljet, a zatim su se javili iz prekrasnog Imotskog.

"Obiteljski posjet Imotskom! Bilo mi je zanimljivo otkriće da u prevladavajućem kršu ima toliko vode i dubokih jezera, od kojih se najčuvenija nalaze u samom gradu. Svakako vrijedi vidjeti i jedinstveni nogometni stadion koji je svrstan među 10 najljepših na svijetu ...i još puno toga", napisao je Kostelić ispod posta.

Njegovi vjerni obožavatelji nisu mogli sakriti svoje oduševljenje prekrasnom obitelji:

"Koja slikaaa!!! Tri dječaka i dvije cure. Fotka za 5. I njih pet na njoj", "Predivna obitelj...", "Bravo Ivica i Elin na sretnoj obitelji..." , "Dječica su preslatka", "Ivice veliki si sretnik imaš prekrasnu dječicu".

Par vrlo rijetko dijeli fotografije svoje djece , no zadnji puta je upravo obiteljsku fotografiju podijelila Kostelićeva supruga Elin povodom proslave svog 37. rođendana

Ivica i Elin u braku su od 2014. godine, a zajedno imaju sinove Ivana i Leona te kćeri blizanke Katu i Janu.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +28 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić opet zavodi fotkama s plaže, a Sergej Ćetković sve je nasmijao komentarom koji joj je uputio!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +0 Zlatan Ibrahimović Zanimljivosti Ibrahimović je ludo zaljubljen u 11 godina stariju manekenku i nakon više od dva desetljeća, a ona ni po čemu nije tipična žena nogometaša!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene