Uhvatio je vrijeme za njih

Andrej Plenković posjetio je Interliber sa sinom i kćerkicom, javnost ga inače nema priliku vidjeti na ovakvoj dužnosti!

Andrej Plenković na Interliberu Andrej Plenković na Interliberu Tomislav Kristo / CROPIX 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković na Interliberu - 1 Andrej Plenković na Interliberu - 2 Andrej Plenković na Interliberu - 3 Andrej Plenković na Interliberu - 4 Andrej Plenković na Interliberu - 5 Andrej Plenković na Interliberu - 4 Andrej Plenković na Interliberu - 3 Andrej Plenković na Interliberu - 2 Andrej Plenković na Interliberu - 1 Andrej Plenković i sin Mario - 8 +19 Andrej Plenković i sin Mario - 7 Galerija

Premijer Andrej Plenković sa svojom je djecom posjetio ovogodišnji Interliber, uz puno fotoreportera uspjeli su razgledati ponudu ovog najvećeg sajma knjiga u Hrvatskoj.

Premijer Republike Hrvatske uz sva događanja u državi nije želio propustiti najveći sajam knjiga koji se svake godine održava u ovo vrijeme u Hrvatskoj.

Andreja Plenkovića brojni fotografi opkolili su na Interliberu na koji je stigao u društvu svoje djece, kćeri Mile i sina Marija.

Premijer je unatoč znatiželjnim posjetiteljima uspio razgledati ponudu sajma, a posebnu pozornost izazvala su njegova djeca koju inače skriva od javnosti.

Osim Mile i Marija, Plenković ima i još jedno dijete, sinčića Ivana.

Troje djece Andrej je dobio u braku s Anom Maslać Plenković s kojom se oženio 2014. godine. Najstariji Mario ide u treći razred osnovne škole, Mila je još uvijek vrtićke dobi, a najmlađi Ivan rodio se prošle godine u ožujku.

Uz Plenkovića, sajam su posjetili i ostali vladini dužnosnici, ministar Davor Božinović, ministrica Nina Obuljen Koržinek i Radovan Fuchs. 

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Badovinac - 1 Mladen Badovinac - 1 Mladen Badovinac - 2 Mladen Badovinac +13 TBF - 4 Celebrity Evo kako izgleda supruga Mladena iz TBF-a! S njim se u javnosti nikad ne pojavljuje, a prije dvije godine u tajnosti su dobili i sinčića

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Cvjetković Maja Cvjetković - 7 Maja Cvjetković - 5 Maja Cvjetković - 4 +22 Maja Cvjetković - 8 Nekad i sad Bivša Miss Hrvatske nakon udaje za 20 godina starijeg povukla se od svjetla reflektora, a evo koliko se od izbora promijenila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene