Posvetila se obitelji

Bivša Miss Hrvatske nakon udaje za 20 godina starijeg povukla se od svjetla reflektora, a evo koliko se od izbora promijenila!

Maja Cvjetković - 6 Maja Cvjetković - 6 Robert Anic/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Cvjetković Maja Cvjetković - 7 Maja Cvjetković - 5 Maja Cvjetković - 4 Maja Cvjetković - 8 Maja Cvjetković - 3 Maja Cvjetković - 1 Maja Cvjetković - 9 Maja Cvjetković - 2 Maja Cvjetković +16 Maja Cvjetković, Antea Kodžoman Galerija

Bivša manekenka Maja Cvjetković nakon dugo vremena izašla je u javnost, a podržala je svoju kolegicu Snježanu Schillinger na vlastitoj modnoj reviji.

Bivša manekenka i Miss Hrvatske Maja Cvjetković nakon modnih pisti naglo je nestala iz javnosti, a na javnim događanjima rijetko se pojavljuje.

Ovog puta napravila je iznimku te stigla na predstavljanje nove kolekcije brenda Duchess Snježane Schillinger. Maja je na reviju stigla u rozoj dugoj haljini koja je imala visoki prorez na nozi, a od svojih slavnih dana nije se previše promijenila.

Lijepa Šibenčanka titulu Miss Hrvatske ponijela je davne 2005. godine, a otkako se 2017. godine udala za 20 godina starijeg poduzetnika Andriju Kevića, s kojim je iste godine dobila i kćerkicu Vitu, povukla se iz javnosti i posvetila obiteljskom životu.

''Uživam u tome iako dugo nisam bila pred kamerama, a modne piste mi ne nedostaju, sad sam u drugim ulogama'', kazala je jednom prilikom za IN magazin.

U travnju prošle godine u obitelj bivše misice stigla je i unučica Ema, koju je rodila kći njezina supruga iz prvog braka.

U našoj galeriji pogledajte kako je izgledala kad je ponijela titulu najljepše.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Badovinac - 1 Mladen Badovinac - 1 Mladen Badovinac - 2 Mladen Badovinac +13 TBF - 4 Celebrity Evo kako izgleda supruga Mladena iz TBF-a! S njim se u javnosti nikad ne pojavljuje, a prije dvije godine u tajnosti su dobili i sinčića

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz - 2 Daria Lorenci Flatz - 1 Daria Lorenci Flatz - 1 Daria Lorenci Flatz +25 Daria Lorenci Flatz - 5 Celebrity Miljenica iz ''Kumova'' pokazala je nevjerojatno utrenirane noge, u haljini s ovako opasnim prorezom nije mogla proći nezapaženo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene