zna kako privući pažnju

Bivša Miss Hrvatske povukla se iz javnosti nakon udaje za 20 godina starijeg poduzetnika, a u rijetkom izlasku sve je oborila s nogu!

Maja Cvjetković Maja Cvjetković Igor Soban/Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Cvjetković Maja Cvjetković - 2 Antea Kodžoman i Maja Cvjetković Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković - 2 In Magazin: Maja Cvjetković Kević - 7 In Magazin: Maja Cvjetković Kević - 6 In Magazin: Maja Cvjetković Kević - 1 Antea Kodžoman i Maja Cvjetković (Borna Filic/PIXSELL) Maja Cvjetković (Borna Filic/PIXSELL) Maja Cvjetković (Foto: Instagram) +4 Maja Cvjetković (Foto: Instagram) Galerija

Maja Cvjetković iznenadila je dolaskom na jedno događanje u Zagrebu, na kojem je ukrala sve poglede.

Bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković (36) dugo se nije pojavljivala u javnosti, no u posljednje vrijeme počela je češće posjećivati društvena događanja.

Pogledaj i ovo Katarina Prnjak povukla se iz medija Zaručila se bivša Miss Hrvatske: ''Inače imam običaj pokriti ruku, ali vašim kamerama to ne prolazi...''

Tako nije mogla propustiti ni božićni party Cover Magazina, koji je u Zagrebu okupio brojne domaće slavne osobe, a Maja je u šljokičastom sakou bila magnet za poglede.

Pozornost su plijenile i njezine vitke noge, koje je pokazala u mini haljini, a zadržala je istu figuru kao u danima najveće slave.

Lijepa Šibenčanka titulu Miss Hrvatske ponijela je 2005. godine, a otkako se 2017. udala za 20 godina starijeg poduzetnika Andriju Kevića, s kojim je iste godine dobila i kćerkicu Vitu, povukla se iz javnosti i posvetila obiteljskom životu.

''Uživam u tome iako dugo nisam bila pred kamerama, a modne piste mi ne nedostaju, sad sam u drugim ulogama'', kazala je jednom prilikom za IN magazin.

U travnju ove godine u obitelj bivše misice stigla je i unučica Ema, koju je rodila kći njezina supruga iz prvog braka.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar Kitarović - 2 Kolinda Grabar Kitarović - 3 Kolinda Grabar Kitarović - 4 Kolinda Grabar Kitarović - 5 +28 Kolinda Grabar-Kitarović - 12 Celebrity Bivša predsjednica Kolinda vratila se u Katar pa se odmah javila na Instagramu, navijačka kombinacija istaknula je sve mršaviju figuru!

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 +35 Ivana Knoll - 6 Celebrity Knoll prije utakmice Hrvatske i Argentine pozirala sa zanimljivim dodatkom, a novi broj njezinih pratitelja na Instagramu je nevjerojatan!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene